25.9.2012 00:00 | Bleskovky MobilMania.sk

Orange menil zvýhodnené WOW ponuky. S Nekonečno 2 ušetríte 10 eur mesačne

Orange urobil viacero úprav zvýhodnených WOW ponúk . Informuje o tom v cenníku služieb prostredníctvom niekoľkých dodatkov.

Zvýhodnená ponuka Nekonečno 2 má upravené zloženie, zmenila sa aj jej cena. V súčasnosti získa zákazník za mesačný poplatok vo výške 27,99 eur dva benefity - Nekonečné volania v Orangei nonstop a mesačné predplatné vo výške 18 eur. Ak by si zákazník zvolil túto kombináciu mimo zvýhodnenej ponuky, zaplatil by za ňu 37,99 eur - úspora na mesačnom poplatku je teda 10 eur.

V pôvodnej verzii ponuky Nekonečno 2 boli zahrnuté Nekonečné volania do všetkých sietí večer a víkend a Balík Nekonečné správy. Mesačný poplatok bol 24,99 eur, teda o 3 eurá nižší.

Orange už neponúka zvýhodnený WOW balík Zábava 1, v ponuke už ostávajú iba balíky Zábava 2 (Nekonečné správy, Nekonečný internet Štart a MusicJet na 6 mesiacov za 16,99 eur mesačne) a Zábava 3 (Nekonečné správy, Nekonečný internet Klasik a MusicJet na 6 mesiacov za 18,99 eur mesačne).

Zo zvýhodnených ponúk pre firemných zákazníkov je vyradená ponuka Biznis Štandard. Namiesto nej doplnil Orange novinku, službu Biznis Balík Plus. Za 4,99 eur po jej aktivácii firemní zákazníci získajú 100%-nú zľavu z výšky mesačných poplatkov za služby Exkluzívna starostlivosť, Náhradný telefón a Moja Európa . Táto služba sa ale nedá využívať spolu so zvýhodnenými WOW ponukami.

Z ponuky operátora už vypadli aj účastnícke programy All Inclusive, ktoré Orange ponúkal v minulosti ako zvýhodnené ponuky vyskladané z balíčkov Paušálu Snov.

TIP: Orange: Firemné ponuky sú pre každého. Stačí trik