27.10.2012 00:00 | MobilMania

Orange: Vianočná ponuka pre firemných zákazníkov

Firemným zákazníkom ponúkne Orange vianočný bonus v podobe dátového roamingu a zdieľania dát pri najvyššom variante.

Pripravená je aj dodatočná zľava na nové zariadenie od 20 do 60 eur. Pri oboch bonusoch sa uplatní princíp čím dlhšie, tým výhodnejšie.

Orange predstavil svoje vianočné akcie pre firemných zákazníkov. Pripravené sú Zvýhodnené WOW ponuky s dvojicou vianočných bonusov - dodatočnou zľavou na zariadenie a bezplatnou službou navyše na 6 až 24 mesiacov. Uplatní sa princíp čím dlhšie, tým výhodnejšie.

Služba zadarmo na 6 až 24 mesiacov

Pri Zvýhodnených WOW ponukách Biznis Profi a Biznis Profi Svet získajú zákazníci ako bonus výhodnejšie ceny za presurfované dáta v zahraničí – pri nižšom variante službu Európa dáta a pri vyššom Svet dáta . V prípade Zvýhodnenej WOW ponuky Biznis Exkluzív Svet získa zákazník službu Zdieľanie dát, s ktorou môže predplatené dáta internetu v mobile čerpať na dvoch zariadeniach, teda napríklad na smartfóne a tablete. Výhodu získavajú zákazníci na obdobie 6 až 24 mesiacov v závislosti od dĺžky trvania zmluvného vzťahu s Orangeom. 

Program Biznis Profi Biznis Profi Svet Biznis Exkluzív Svet
Vybraná služba zadarmo
Počet rokov v Orangei Európa Dáta Svet Dáta Zdieľanie Dát
1-5 rokov 6 mesiacov 6 mesiacov 6 mesiacov
5-10 rokov 12 mesiacov 12 mesiacov 12 mesiacov
Viac ako 10 rokov 24 mesiacov 24 mesiacov 24 mesiacov

So službou Európa dáta alebo Svet dáta môžu zákazníci surfovať vo vybraných partnerských sieťach v EÚ a vo Švajčiarsku, resp. v celom svete už od 9 centov za 1 MB. Treba však pripomenúť, že súčasťou paušálu Biznis Profi Svet je už automaticky 50 MB dát v rámci služby Dátový roaming Svet. Takisto súčasťou najvyššieho variantu firemnej zvýhodnenej WOW ponuky, Biznis Exkluzív Svet, je automaticky služba Svet Dáta a 200 MB predplatených dát v rámci služby Dátový roaming Svet.

Dodatočná zľava na zariadenie

Na základe princípu „čím dlhšie, tým výhodnejšie“ získajú zákazníci aj druhý pripravený benefit. Dodatočnú zľavu na nové zariadenie v rozsahu 20 – 60 eur. Jej výška okrem dĺžky zmluvného vzťahu s operátorom závisí aj od zvolenej zvýhodnenej ponuky.

Počet rokov v Orangei Biznis Profi Biznis Profi Svet Biznis Exkluzív Svet
Dodatočná zľava na zariadenie
1-5 rokov 20 € 30 € 40 €
5-10 rokov 30 € 40 € 50 €
Viac ako 10 rokov 40 € 50 € 60 €

V rámci vyšších zvýhodnených balíkov zákazník získa neobmedzené SMS a MMS aj do zahraničia. Súčasťou zvýhodnených ponúk sú tiež hlasové a dátové roamingové služby. Firemná WOW ponuka uplatňuje klesajúcu cenu hovorov do všetkých sietí od 13 centov až na 5,5 centa/min, podľa počtu prevolaných minút.

Prehľad Zvýhodnených WOW ponúk pre firemných zákazníkov

Zvýhodnené WOW ponuky Biznis Profi Biznis Profi Svet Biznis Exkluzív Svet
Hovory do všetkých sietí v SR neobmedzene* neobmedzene* neobmedzene*
Hovory do EU a celého sveta (pre krajiny definované v cenníku, okrem satelitných sietí) klesajúca tarifa ako v SR neobmedzene* neobmedzene*
SMS a MMS do všetkých sietí v SR neobmedzene neobmedzene neobmedzene
SMS a MMS do sveta štandardná cena neobmedzene neobmedzene
Internet v mobile 2000 MB 5000 MB 5000 MB
Prichádzajúce hovory roaming Svet 50 minút 200 minút
Dátový roaming Svet 50 MB 200 MB
Roamingové služby Moja Európa Moja Európa Môj Svet, Svet Dáta
Špeciálne služby zdarma Exkluzívna starostlivosť, Náhradný telefón Exkluzívna starostlivosť, Náhradný telefón Exkluzívna starostlivosť, Náhradný telefón
Cenníková cena 44,99 € 64,99 € 99,99 €

* Na využívanie programu Nekonečné volania sa vzťahujú zásady korektného využívania služby (FUP) v podobe obmedzenia volaní na 250 unikátnych telefónnych čísiel.

TIP: Orange: Firemné ponuky sú pre každého. Stačí trik

Zdieľanie dát ako doplnková služba

Orange na webe informuje, že službu Zdieľanie dát ponúka aj ako doplnkovú službu. Zákazník s ňou môže predplatené dáta Internetu v mobile čerpať na dvoch rôznych zariadeniach. Súčasťou služby je aj 100 MB dát v roamingu. Službu si môže zákazník aktivovať so Zvýhodnenými Biznis WOW ponukami Biznis Profi, Biznis Profi Svet a Biznis Exkluzív Svet.

Biznis Profi Biznis Profi Svet Biznis Exkluzív Svet
Predplatené dáta 5 000 MB 5 000 MB 5 000 MB
Dátový roaming vo svete 100 MB 100 MB 100 MB
Mesačný poplatok 14,99 € 9,99 € 9,99 €