8.2.2013 15:47 | Bleskovky MobilMania.sk

Tip pre iPhone: Očakávaná aplikácia Mailbox je už dostupná v App Store

Mailbox je e-mailový klient určený pre platformu iOS, ktorý prináša nový zážitok zo spravovania a čítania vašich správ na mobilnom zariadení. Aplikácia zatiaľ podporuje iba účet Gmail a jej cieľom je nahradiť populárnych klientov ako Sprarrow alebo Gmail pre iOS .

fotogaléria
fotogaléria
fotogaléria

Prednosťami aplikácie sú rýchlosť, jednoduchosť a práca s triedením pošty. Mailbox je kombináciou e-mailového klienta s to-do manažérom, ktorého úlohou je pomôcť pri organizovaní väčšieho množstva správ.

Jednotlivé e-maily môžete v momente rýchlo označiť ako prečítané, presunúť do archívu, vymazať alebo uložiť na neskôr. V takom prípade sa daná správa vymaže a objaví späť vo vašej schránke podľa toho, aký určíte čas.

Bezplatná aplikácia je dostupná na stiahnutie z internetového obchodu App Store, avšak jej použitie je momentálne obmedzené rezervačným systémom. Spoločnosť Orchestra, ktorá za stojí za vydaním aplikácie, využíva na spracovanie pošty vlastné servery a z dôvodu ochrany pred ich preťažením spustila na aplikáciu poradovník.

Názov: Mailbox
Veľkosť: 9,4 MB
Operačný systém: iOS 6.0 a vyšší
Podporované zariadenia: iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5
iPod Touch 3.,4. a 5. generácia