2.4.2013 19:00 | Bleskovky MobilMania.sk

Tesco mobile: Ako získať extra kredit a volania zadarmo (Doplnené o limit)

Pôvodný článok, dnes o 13:50: Značkový operátor Tesco mobile pripravil novú akciu pre zákazníkov s predplatenými kartami, ktorí sú zároveň členmi vernostného programu Tesco Clubcard . Od zajtra budú môcť bezplatne získať dvojnásobok kreditu a neobmedzené volania vo vlastnej sieti. Benefity sú k dispozícii aj ich blízkym.

Pri každom dobití v hodnote aspoň päť eur získate extra kredit v rovnakej výške s platnosťou 30 dní od jeho získania. Bonusový kredit sa vždy začína odpočítavať ako prvý v poradí. Pre viacerých klientov tak bude výhodnejšie pravidelné dobíjanie kreditu v menších sumách. O uplynutie novej akcie sa vraj nemusíme obávať – Tesco mobile zdôrazňuje, že platí bez časových obmedzení.

TIP: Dobíjanie kreditu v Tesco mobile

Druhou zo samostatných noviniek sú bezplatné volania do vlastnej siete. Tie sú aktuálne pri predplatenej karte od Tesco mobile štandardne spoplatňované sumou jeden cent za minútu, čo platí aj po prevolaní paušálu tri100. Za minútu hovorov do iných sietí s predplatenkou platíte 0,10 eura.

TIP: Voláme s blízkymi. Tipy na výhodné ponuky

Doplnené o 19:10: Hovorkyňa Zuzana Lošáková v stanovisku pre portál MobilMania.sk uviedla, že počet čísel, ktoré môžu na jednu kartu Clubcard získať nové výhody, nie je obmedzený.

Ako sa nám ďalej podarilo zistiť, zákazník dostane extra kredit v prípade, ak výška jeho štandardného kreditu nepresahuje v čase dobitia 20 eur.

„Chceme tak predísť situácii, kedy by zákazník dobíjal kredit pravidelne, pričom by míňal iba extra kredit a po čase by požiadal o vyplatenie naakumulovaného štandardného kreditu, čím by sa dopustil zneužitia služby operátora,“ vysvetlila Lošáková.

Ako si aktivovať novinky?

Akcia neplatí iba pre majiteľov vernostnej karty, ale využiť ju môže zároveň aj ich rodina či priatelia. Aktivácia je možná tromi spôsobmi: 

  • zaslaním bezplatnej SMS na číslo 99222 v tvare: CLUBCARD medzera ČÍSLO KARTY CLUBCARD (napr. Clubcard 123456 1234 1234 1234)
  • návštevou ktorejkoľvek predajne Tesco
  • zavolaním na zákaznícku linku 969