2.4.2013 21:56 | Bleskovky MobilMania.sk

O2 Fórum skončilo. Operátor chce efektívnejšiu komunikáciu (Doplnené)

O2 k dnešnému dňu zrušilo oficiálne diskusné fórum . Priestor na diskusiu O2 odteraz ponúka na svojej facebookovej stránke .

„Z dôvodu zjednotenia a zefektívnenia on-line komunikácie sme sa rozhodli pristúpiť k uzatvoreniu O2 Fóra,“ vysvetlil dôvod rozhodnutia Ivan Štubniak z moderátorského tímu. „V snahe zjednotiť komunikáciu na všetkých online kanáloch a skrátiť čas odpovedí na podnety a otázky sústredíme aktivity na našu facebookovú stránku,“ doplnila pre MobilManiu hovorkyňa Martina Jamrichová. „Rovnako náš web chat majú zákazníci k dispozícii denne,“ dodala.

O2 v stanovisku sľubuje otvorenú a aktívnu komunikáciu, poukazuje na verejne prístupnú nástenku na facebookovskom profile.

Aktuálne sa už na fóre nenachádzajú žiadne staré príspevky. Či pribudne archív starších príspevkov s odpoveďami, zisťujeme. Zaujímavosťou je, že na fanstránke O2 na facebooku stále figuruje odkaz na fórum.

O2 Fórum fungovalo približne štyri a pol roka. Operátor ho spustil v septembri 2008 , teda po roku a pol od začiatku svojho pôsobenia na slovenskom trhu.