30.5.2013 17:00 | MobilMania

Orange má nové flatové paušály pre biznis: Panter Pro

Ponúknu neobmedzené volania aj SMS a MMS do zahraničia či predplatené roamingové dáta i neobmedzený internet. Doplnené

Orange uvádza nové biznis paušály. Pod taktovkou nových „zvieracích“ paušálov operátor prichádza s ponukou pre firemných klientov. Programy Panter Pro ponúknu nekonečné volania i SMS do zahraničia v rámci mesačného poplatku. Ponuka láka aj na dáta v rámci Európy či sveta za zvýhodnené ceny. Nové biznisové programy spája tiež služba exkluzívnej starostlivosti zahrnutá v cene. Či týmto krokom definitívne skončila ponuka WOW pre biznis, momentálne zisťujeme.

Panter Pro v troch variantoch

Základný biznisový paušál Panter Pro stojí mesačne 45 eur. V rámci neho zákazník dostane neobmedzené volania a SMS/MMS správy v členských krajinách EÚ, balíček 3 GB dát a roamingovú službu Moja Európa Data (12 centov za MB nad rámec faktúry).

Vyšší flatový program Panter Pro ponúkne neobmedzené volania aj SMS a MMS do celého sveta. Súčasťou balíčka je tiež 5 GB predplatených domácich dát. Z pohľadu roamingu je k dispozícii služba Môj Svet, ktorá predstavuje SMS i volania za domáce ceny. Zákazník v tomto prípade dostane aj 100 minút prichádzajúcich hovorov a 100 SMS v roamingu. Cenovka je nastavená na 65 eur mesačne.

Najvyšší paušál Panter Pro stojí 100 eur mesačne. Zákazník v ňom získa nekonečné volania a správy do sveta, 5 GB dát, volania a dáta v roamingu na celom svete za 50 centov za minútu, resp. megabajt, ako aj 250 voľných minút prichádzajúcich hovorov 250 MB v roamingu.

Prehľad biznis paušálov Panter Pro 

Paušál Panter Pro 45 € Panter Pro 65 € Panter Pro 100 €
Volania Nonstop EU Nonstop Svet Nonstop Svet
SMS/MMS Neobmedzene EU Neobmedzene svet Neobmedzene svet
Dáta 3000 MB (FUP) * 5000 MB (FUP) * 5000 MB (FUP) *
Roaming služba Moja Európa s dátami Môj Svet + 100 minút prichádzajúcich hovorov v roamingu + 100 MB v roamingu Môj Svet + 250 minút prichádzajúcich hovorov v roamingu + 250 MB v roamingu
Bonusová služba Exkluzívna starostlivosť Exkluzívna starostlivosť Exkluzívna starostlivosť
Mesačný poplatok 45 eur 65 eur 100 eur

* Po vyčerpaní voľných dát nastáva spomalenie na 64 kbit/s.

Exkluzívna starostlivosť

  • bezplatné zapožičanie mobilného telefónu na dobu opravy pôvodného mobilného telefónu
  • neobmedzené volania na Expert linku 14 905
  • prioritné spojenie s operátorom zákazníckej linky a Expert linky bez čakania
  • 30 predplatených minút mesačne na volania v rámci zákazníckych liniek 905, 939, 949, 212, 595, 0908 908 908 a 0908 00X XXX
  • náhradná SIM karta
  • zálohovanie telefónnych čísel

Doplnkové služby

Zákazník si môže zvoliť viazanosť na 0, 12 alebo 24 mesiacov, od ktorej sa odvíja systém zliav na akciové telefóny, tvrdí Orange. Ako presne dotácie fungujú, momentálne zisťujeme.

Paušál Panter Pro si zákazníci môžu aktivovať aj bez mobilného telefónu. Ak sa v tomto prípade zaviažu na 15 mesiacov, získajú zľavu 10 % z mesačného poplatku (nie koncovej faktúry). Nový telefón (až do hodnoty 500 eur) je možné získať aj vďaka bezúročným splátkam. Tie sú k dispozícii pre všetkých zákazníkov, ktorí sú v Orangei aspoň 12 mesiacov.

Novinkou je aj takzvaná prestávka, kedy si je možné paušál znížiť na ľubovoľnú sumu (aj nulu) na obdobie od 1 do 6 mesiacov. Službu môžete využiť aj viac ráz počas viazanosti bez poplatkov – pôvodná doba viazanosti sa však predĺži o dobu trvania prestávky.

K dispozícii je tiež poistenie faktúry pre prípad zložitej finančnej situácie. Ak bude mať zákazník ťažkosti s platením, poisťovňa zaňho uhradí až šesť poistných plnení vo výške priemernej mesačnej faktúry pred poistnou udalosťou, prípadne jednorázovo 6-násobok priemernej faktúry pred poistnou udalosťou.

Rovnako ako v prípade nedávno predstavenej ponuky paušálov pre bežných zákazníkov, aj v prípade biznisových programov môžete počítať s následnou zľavou 20 % na fixné služby DSL, FiberNet, OrangeTV či FiberPlay po dobu 18 mesiacov. Podmienkou je 24-mesačná viazanosť paušálu. Zvýhodnenie získate pri aktivácii novej služby Orange Doma.