8.8.2013 11:14 | Bleskovky MobilMania.sk

Orange má novú ponuku pre blízkeho. Nasadil Šikovnú voľbu (Doplnené)

Pôvodný článok: Zákazník Orangeu, ktorý si aktivuje niektorý z paušálov a podpíše dodatok s viazanosťou, môže získať pre seba a svojho blízkeho neobmedzené vzájomné volania v sieti Orange. Umožňuje to dnes uvedená novinka s názvom „Šikovná voľba pre blízkeho“.

Kamarátovi či rodine môžete dať druhú SIM kartu. Tá bude zahŕňať okrem bezplatných hovorov s vaším číslom aj podmienky programu Šikovná voľba. „Šikovná voľba pre blízkeho“ však nie je nulovým paušálom ako jej štandardný variant – zákazník totiž platí rovné euro mesačne.

Základné ceny Šikovnej voľby:

  • Klesajúca tarifa: po prevolaní každých 15 minút sa minútová cena hovoru znižuje z 12 centov až po maximum 9 centov
  • SMS: 6 centov
  • Klesajúca cena dát so stropom 15 eur – menej výhodná najmä na úvod, po prenesení 690 MB sa prenosy zastavia úplne (za prvých 250 kB v mesiaci sa neplatí)

Aktuálne zisťujeme, či operátor zrušil pôvodnú akciu „Paušál pre blízkeho“. Ešte v júli sme vám priniesli informáciu o pripravovanom zatraktívnení tejto ponuky.

Doplnené dnes o 11:14: Súčasťou ponuky pre blízkeho sú všetky podmienky klasickej Šikovnej voľby vrátane zvýhodnenej komunikácie zo SR do zahraničia či odmien za spotrebu.

Pôvodný „Paušál pre blízkeho“ už Orange neposkytuje. Zákazníci, ktorí si ho zobrali, nemôžu prejsť na výhodnejšiu „Šikovnú voľbu pre blízkeho“. Tú je možné získať len ako bonus pre verného zákazníka, uviedla hovorkyňa Alexandra Piskunová.

Orange sa chystá na nový program upozorňovať „na predajniach a vo všetkých komunikačných materiáloch pre zákazníkov“.