19.8.2013 07:03 | Bleskovky MobilMania.sk

Easy Free za euro s kreditom 9 eur. Pre zákazníkov Telekomu

Operátor Telekom ponúka v rámci vernostného programu Telekom Benefit predplatenku Easy Free za zvýhodnenú cenu. Za jedno euro získate kartu s úvodným kreditom deväť eur.

Predplatenú kartu je možné objednať priamo na webe . Kuriér vám ju bezplatne doručí. Akciu Telekom Benefit však môžu využiť len zákazníci mobilných a pevných služieb Telekomu.

Operátor zároveň rozposiela tento mesiac kupón na zvýhodnenú Easy kartu vo faktúrach – môžete si ho uplatniť priamo na predajni operátora. Platia pritom rovnaké podmienky. Rozdiel je iba v tom, že kartu získate na predajnom mieste operátora. Podľa našej skúsenosti si môže prísť po kartu s kupónom ktokoľvek – teda aj zákazník, ktorý ho priamo nedostal.

Štandardná cena Easy Free je deväť eur. Operátor uvádza, že akcia je platná do konca tohto roka alebo do vypredania zásob. Koľko kariet je presne k dispozícii, nie je známe.

Ceny volaní a SMS s Easy Free:

  • volania do všetkých sietí: 9 centov za minútu (platí 90 dní po dobití kreditu sumou aspoň 10 eur, inak platíte 10 centov/min.)
  • SMS: 6 centov
  • odmena za dobitie kreditu – pri navýšení aspoň o desať eur získate mobilný internet zadarmo na 15 dní, inak platí tento benefit počas 7 dní

Dáta s Easy Free:

  • denný internet – strop 0,50 eura na deň, v daný deň môžete preniesť 100 MB plnou rýchlosťou
  • balík 500 MB za 6 eur na 30 dní (po vyčerpaní zastavenie prenosov)
  • balík 2000 MB za 9 eur na 30 dní (po prenesení spomalenie rýchlosti)

Po zakúpení karty je aktívny neobmedzený internet na mesiac zadarmo. Na internetový balík môžete minúť aj prednabitý kredit. Najvyšší balíček s dátovým stropom 2 000 MB stojí na mesiac rovných deväť eur.

TIP: Telekom: Nové balíčky SMS a dát k Easy, pre Free podstatne zdraželi

O2 ponúka predplatenku O2 Fér bezplatne pri objednaní v e-shope. Platí sa iba symbolický aktivačný poplatok jeden cent. Vďaka on-line objednávke do konca augusta získate 25 percent kreditu navyše pri prvých 6 dobitiach. Šikovná Prima od Orangeu je dostupná za 10 eur s prednabitým kreditom v rovnakej výške.