28.8.2013 07:06 | Bleskovky MobilMania.sk

Orange: Bonus za prenos čísla je späť. V hodnote 150 eur

Operátor Orange zaviedol bonus za prenos čísla cez e-shop. Ak si prenesiete číslo do konca októbra, k Ideálnemu paušálu alebo Šikovnej voľbe sa dá získať až 150 eur navyše. Bonus sa pripisuje postupne počas 30 mesiacov – ako zľava z faktúry po 5 eur.

Zľava sa nepripisuje v prvej faktúre, ale až od nasledujúcej, druhej faktúry. Podmienkou je dosiahnutie minimálnej sumy na faktúre:

  • 10 eur v prípade, že ste si objednali paušál s akciovým telefónom s 24 mes. viazanosťou
  • 5 eur, pokiaľ ste si objednali paušál bez akciového telefónu (s 15 mesačnou viazanosťou alebo bez viazanosti)

Bonus za prechod s číslom sa týka všetkých čísiel, ktoré do Orangeu prenesiete – ich počet nie je obmedzený. Aj pri prenose čísla získate v e-shope Orangeu dodatočnú zľavu na jeden mesačný poplatok, pokiaľ si zvolíte niektorý z Ideálnych paušálov.

Ešte koncom júla pritom operátor tvrdil , že bonus za prenos už nechce rozdávať. Odvolával sa najmä na ostatných zákazníkov, ktorým sa podobná výhoda neponúka. „Tadiaľto cesta asi nevedie,“ skonštatoval na letnom stretnutí s novinármi šéf Orangeu Pavol Lančarič. Operátor vtedy uviedol, že podobná výhoda prichádza do úvahy, len pokiaľ by to bolo nevyhnutné.

Orange sa znovuzavedením bonusu pridal k Telekomu, ktorý do konca augusta zvýhodňuje prenos čísla na predplatenku Easy Free alebo Easy Time. Pri prvom dobití dostanete sto percent kreditu navyše. Pripísaný kredit je bonusový – nemôžete ním platiť za nemobilné služby (napr. SMS lístok).