12.9.2013 13:12 | Bleskovky MobilMania.sk

Orange: Zľavy pri kumulácii služieb

Pôvodný článok, dnes o 13:10: Operátor Orange rozširuje zľavu 20 percent na fixné služby, ktorú dáva k Ideálnym paušálom. Po novom sa bude v rovnakej výške vzťahovať aj na mobilný internet – od programu Klasik a vyššie. Orange novinku vysvetľuje tým, že klienti si čiastočne nahrádzajú fixné pripojenie mobilným.

Rovnaká zľava sa uplatní aj zákazníkom mobilných služieb, ktorí si zoberú paušál s novým číslom alebo si prenesú číslo od konkurencie. Firma priznáva, že ňou mieri na zákazníkov, ktorí odišli. Bonus platí na celé obdobie viazanosti.

Obe zľavy platia od zajtra. Operátor bude popri tom naďalej ponúkať zľavu 20 percent na služby pevných sietí – Internet na doma DSL, FiberNet či OrangeTV. Lacnejšie služby pre domácnosť platia s paušálom Sova 6 mesiacov, s Delfínom 9 mesiacov, Kengurou 12 mesiacov a 18 mesiacov s paušálom Panter. Podmienkou je 24-mesačná viazanosť Ideálneho paušálu.

Doplnené o 14:20: Kombinovať zľavy s inými má byť podľa operátora možné. Príkladom je paušál Delfín po zľave pre študentov, po ktorej sa môže odpočítať aktuálnych 20 % a následne ešte ďalších 10 % pri verzii bez telefónu. Každá ďalšia zľava sa uplatňuje po započítaní predošlej.

Vraj nový prístup

Orange sa chce stať rodinným operátorom. Prvým krokom boli Ideálne paušály, ktoré podľa obchodnej riaditeľky Zuzany Nemečkovej predbehli pôvodné očakávania. „Uvádzame nový prístup. K trhu, k zákazníkom. Aby pochopili, že sme rodinným operátorom,“ vysvetlil Martin Hromkovič z marketingu operátora. Faktúru bude Orange posielať rodine v jednej obálke, zatiaľ však každému samostatne. Celý program pre rodinu sa vraj len rozbieha. „Máme pripravenú sériu benefitov, ktoré budeme prinášať v čase,“ uviedol Hromkovič s tým, že jedna dôležitá výhoda príde od Vianoc. O aký benefit presne pôjde, nechcel zatiaľ prezradiť. „Dnes o ňom nebudeme hovoriť, ale dáme ho aj spätne zákazníkom, ktorí prídu do programu teraz,“ uvádza Hromkovič.