23.9.2013 16:28 | Bleskovky MobilMania.sk

Orange: Najnižší paušál môžete mať zadarmo. Stačí trik

Najnižší spomedzi Ideálnych paušálov je možné získať úplne bezplatne na celých 30 mesiacov. Šikovným čitateľom MobilMania.sk sa podarilo zistiť, ako si môžete aktivovať paušál Sova 5 eur v e-shope. Ak si zároveň prenesiete číslo, každý mesiac budete dostávať bonus za prenos vo výške 5 eur. Paušál tak získate vlastne bezplatne.

Orange variant Sova 5 Eur nikde na webe oficiálne nepropaguje – podľa skoršieho vyjadrenia operátora sa dá získať pri návšteve predajne. Rovnaká je situácia i v prípade drahšieho paušálu s označením Panter 30. Postačí ale jednoduchá zmena odkazu na stránke Orangeu a oba paušály sa vám zobrazia – aj Sova 5 eur , aj Panter 30 eur .

Cez tieto URL adresy sa dostanete k „tajným“ paušálom Orangeu:

Takéto zmluvy budeme akceptovať, potvrdila hovorkyňa Alexandra Piskunová. Jedinou podmienkou pripísania bonusu za prenos je minimálna výška faktúry v daný mesiac. Pokiaľ ste si nezobrali k Ideálnemu paušálu telefón, hranicou je 5 eur, čo spĺňa aj najnižší variant Sova 5 eur. V prípade paušálu s telefónom je už ale podmienkou fakturácia aspoň vo výške 10 eur.

Nižšie v prehľade uvádzame, čo presne zahŕňa dvojica skrytých ponúk Orangeu. Napríklad so Sovou 5 eur môžete mesačne pretelefonovať 50 minút a zároveň sa vám nespoplatňujú volania na jedno číslo v sieti Orangeu. Ak máte záujem i o dáta, Orange aktuálne pri on-line objednávke akéhokoľvek Ideálneho paušálu umožňuje vziať si 700 MB balík za výhodných 1,99 eura mesačne .

Panter 30 eur obsahuje ďaleko viac – mesačným predplatným je 10 eur, čo vystačí na stovku minút hovorov. Okrem toho voláte v sieti Orange úplne neobmedzene a nespoplatňujú sa ani SMS, respektíve MMS správy do všetkých slovenských sietí.

Čo zahŕňa Sova 5 eur:

  • Mesačné predplatné na hovory, správy a dáta: 5 eur
  • Dáta: 10 megabajtov (potom klesajúca tarifa ako pri Šikovnej voľbe, po 690 MB za 15 eur spomalenie na 64 kbit/s)
  • Klient si môže zvoliť jednu bonusovú službu, ktorá je v cene paušálu. Pri tomto paušále sú odporúčané nekonečné volania na jedno číslo v sieti Orange
  • Iné bonusové služby: Poistenie faktúr, Prenos mesačného predplatného
  • Mesačný poplatok: 5 eur

Čo zahŕňa Panter 30 eur:

  • Mesačné predplatné na hovory, správy a dáta: 10 eur
  • Neobmedzené volania v sieti Orange
  • Neobmedzené SMS i MMS správy
  • Dáta: 500 MB (po vyčerpaní zníženie na 64 kbit/s)
  • Môžete si zvoliť jednu bonusovú službu – tá je v cene paušálu. Pri tomto paušále je odporúčaná TV v mobile (1 000 MB dát pre sledovanie videí na YouTube a televízie cez Orange Go)
  • Iná bonusová služba – môžete ňou nahradiť televíziu: Poistenie faktúr

Bežné ceny doplnkov: Nekonečné volania v Orangei na jedno číslo – 0,99 eura mesačne, Poistenie faktúr – 1 euro mesačne, Presun mesačného predplatného – 0,99 eura mesačne, TV v mobile – 3,99 eura mesačne

Pri Ideálnych paušáloch sa uplatňuje sadzba 10 centov za minútu volania. V prípade oboch ponúk platíte zvýhodnených 12 centov za minútu hovoru zo SR do EÚ, USA alebo Kanady. Za SMS i MMS platíte 6 centov na Slovensku i do zahraničia.