9.10.2013 08:21 | Bleskovky MobilMania.sk

Tag Heuer uvádza nový luxusný telefón Meridiist 2 s dlhou výdržou

Výrobca hodiniek Tag Heuer uvádza na trh svoj ďalší mobilný telefón. Novinka nadväzuje na prvý luxusný model s označením Meridiist, ktorý spoločnosť predstavila ešte v roku 2008. „Dvojka“ prináša viacero zmien, ktoré vidieť hneď na prvý pohľad, uvádza server GSMArena.com.

Tag Heuer Meridiist 2 prichádza s pozmeneným vzhľadom, pričom oproti svojmu predchodcovi je tenší a ľahší. Konkrétne čísla už ale výrobca neprezrádza. Novinka ale zaujme svojim vrchným displejom, ktorý slúži predovšetkým na zobrazovanie času. Oba displeje sú pritom chránené zafírovým sklíčkom. Počítať môžete s pevnou oceľovou konštrukciou a rôznymi povrchovými úpravami. Zdobený môže byť napríklad kožou z aligátora v rôznych farbách, prípadne pogumovaním. Meridiist 2 bude ponúkaný v troch verziách s názvami Elegance, Jewellery a Prestige.

fotogaléria
fotogaléria

Oficiálnych informácií o tomto telefóne je zatiaľ iba minimum. Výrobca uvádza, že Meridiist 2 vydrží v pohotovostnom režime na jedno nabitie až 28 dní. K dispozícii je aj slot pre dve SIM karty. Akú vnútornú výbavu, prípadne operačný systém táto novinka ponúkne, nie je zatiaľ známe.

fotogaléria

Dodajme, že kúpou tohto zariadenia získate aj možnosť využívať non-stop asistenčné služby špeciálnej linky. Tam za vás vybavia rôzne drobnosti, ako napríklad rezerváciu lístkov do divadla. Tag Heuer Meridiist 2 samozrejme nebude lacný, jeho cena bola stanovená v prepočte na takmer 4 000 eur.