28.10.2013 13:58 | Bleskovky MobilMania.sk

Orange: 30 prijatých minút v roamingu za 1,99 eura mesačne (Doplnené)

Pôvodný článok: Operátor Orange uviedol novú hlasovú roamingovú službu. Za 1,99 eura mesačne získate 30 voľných minút na prijímanie hovorov v krajinách EÚ a vo Švajčiarsku, čiže v rámci zóny 1. Platí sekundová tarifikácia po prvej minúte (60+1) .

Balík „Roaming Plus“ sa dá aktivovať bezplatnou SMS správou v tvare „ANO“ na číslo 716, čo platí pri zaslaní správy zo slovenskej siete Orangeu. Ak ste si predtým aktivovali jeden z roamingových balíkov Moja Európa, Môj svet alebo ich varianty s označením „plus“, automaticky sa vám stará služba zruší.

Čerstvo pridaná ponuka „Roaming Plus“ je dostupná už aj priamo v e-shope operátora, takže si ju môžete aktivovať hneď pri kúpe paušálu.

Operátor v cenníku uvádza, že hlasový balík 30 roamingových minút sa nedá kombinovať s paušálmi Panter Pro 65 eur a Panter Pro 100. Nám sa ale pri on-line objednávke podarilo prihodiť k týmto paušálom aj službu „Roaming Plus“.

Doplnené o 13:55: Službu „Roaming Plus" si nemôžete aktivovať k paušálom Panter Pro 65 eur a Panter Pro 100 eur, potvrdil Orange.

Orange k novinke pridáva cestovné poistenie – „Roaming Plus“ zahŕňa takýto bonus vzťahujúci sa na územie Európy. Bezplatne získaným poistným krytím je 40-tisíc eur.