28.11.2013 18:57 | Bleskovky MobilMania.sk

Sygic „premieta“ navigáciu na čelné sklo. Trikom (doplnené)

Sygic do mobilnej off-line navigácie pridal novú funkciu v podobe takzvaného „Head-up“ displeja. Čelnému sklu automobilu dodáte banálnym trikom futuristické funkcie, bez použitia ďalších zariadení.

fotogaléria

Rozhranie navigácie sa v tomto režime maximálne zjednoduší. Hlasové pokyny idú naďalej na sto percent

Keďže sa sklo najmä v noci odráža, zobrazenie rozsvieteného displeja na ňom uvidíte ako v zrkadle. Mobil teda stačí položiť pod čelné sklo a nechať displej mobilu na okno následne „premietať“ základné navigačné pokyny.

Doplnené dnes o 20:40: „Momentálne je HUD k dispozícii pre operačný systém iOS iba v balíku North America. Ďalšie balíky budú pribúdať v krátkom čase,“ uviedla pre MobilMania.sk hovorkyňa Sygicu Daniela Zelinová. Funkcia je v navigácii pre Android dostupná pre všetky balíky, avšak za poplatok 4,49 eur.

V rámci tradičného nákupného šialenstva, ktoré v USA odštartuje v piatok po dni Vďakyvzdania, aj Sygic uvádza sériu zliav na vybrané balíky máp. Napríklad kompletná off-line navigácia s mapovými podkladmi, ktoré zahŕňajú Rakúsko, Chorvátsko, Českú republiku, Nemecko, Maďarsko, Lichtenštajnsko, Poľsko, Slovensko, Slovinsko a Švajčiarsko, stojí bez mála 30 eur. Balíček máp celej Európy vyjde na necelých 40 eur. Od zajtrajšieho Black Friday je napríklad na balík Europa 50 percent zľava. Akcia potrvá do nedele.

fotogaléria
fotogaléria
fotogaléria
fotogaléria

Aplikácia je dostupná pre Android aj iPhone. Trial verzia je k dispozícii zadarmo na celý týždeň. GPS navigácia Sygic je založená na mapových podkladoch TomTom. Dokáže fungovať off-line, teda bez použitia internetového pripojenia, pričom ponúka aj turn-by-turn hlasové pokyny.

V lete sa slovenská firma, ktorá dnes naviguje svet, pochválila 30 miliónmi používateľov, čím sa stala najsťahovanejšou offline navigáciou na svete. Sygic získal dobrú odozvu a cenné víťazstvo aj v súťaži AppRulezz 2013 , kde dominoval so svojou aplikáciou Family by Sygic /Family GPS Tracker, ktorá si odniesla hlavnú cenu App Prix.

Stiahnite si Sygic pre iPhone - Sygic pre Android