29.1.2014 00:00 | Bleskovky MobilMania.sk

Orange: Vianočné akcie pokračujú. Vieme dokedy

Operátor Orange predlžuje platnosť vianočných výhod k paušálom. Najnovšie ich bude možné získať i v priebehu celého nasledujúceho mesiaca. Operátor bude zároveň pokračovať s odpúšťaním jedného mesačného poplatku pri nákupe cez e-shop.

V rámci pôvodne vianočnej ponuky je hlavným lákadlom dočasné výhody k paušálom. Na úvod zákazník dostane vyšší paušál za cenu nižšieho – platí, že čím drahší variant paušálu sa rozhodnete využívať, tým dlhšie výhoda platí. Jedným z bonusov je takisto 500 MB dát mesačne navyše, na prvých šesť mesiacov. Bližšie podmienky akcií nájdete v samostatnom článku , ktorý predstavuje celú vianočnú ponuku.

Operátor sa pred Vianocami zameral hlavne na dáta, predstavil služby zdieľania dátového paušálu naprieč niekoľkými zariadeniami a takisto možnosť spojenia viacerých dátových balíkov do jedného. Platnosť týchto doplnkových služieb je zatiaľ predĺžená do neurčitého dátumu, uviedla pre MobilManiu hovorkyňa Alexandra Piskunová.

Pri týchto akciách zatiaľ Orange nespresnil, či budú pokračovať vo februári:

Aj v O2 sa predlžovali akcie , avšak na kratšie obdobie, konkrétne do pondelka 3. februára. Dovtedy je možné využiť ponuku dvoch telefónov za cenu jedného, 150-eurový bonus za prenos čísla a dotáciu 72 eur na telefón pre paušálne programy. Na konci januára by však mali bez predĺženia skončiť predplatenkové bonusy pridávajúce kredit pri úvodných dobitiach.

TIP: O2 predlžuje akcie. Zatiaľ len nakrátko | Prechod z O2 do Tesco mobile: Dva bonusy s kreditom naraz