17.2.2014 20:01 | Bleskovky MobilMania.sk

Telekom rozdáva tablety. Za prenos čísla na paušál (Doplnené)

Pôvodný článok: Telekom spúšťa novú akciu, ktorou chce nalákať zákazníkov na prechod s číslom od iného operátora. Ako odmenu môžete dostať tablet ASUS MeMo Pad HD7 s Androidom. Ponuka je zameraná na mobilné paušály Happy i Biznis Star. Rozdávanie tabletov štartuje od zajtra a potrvá do 18. apríla.

Ak si prenesiete číslo do Telekomu na mobilný paušál Happy S až XXL alebo niektorý z firemných programov Biznis Star, po novom získate tablet. Takáto možnosť je určená pre zákazníkov, ktorí si zoberú ponuku s akciovým telefónom i bez neho a zaviažu sa na 24 mesiacov. Mimo hry tak zostal iba najnižší paušál Happy XS za 9,99 eura mesačne.

Či je možné kombinovať novú akciu s ostatnými výhodami , aktuálne zisťujeme.

TIP: Telekom má novú zľavu. Niektoré akcie zrušil

Asus MeMO Pad HD 7 stojí v našich internetových obchodoch okolo 150 eur. Osloviť by mohol hlavne pomerom ceny a výkonu. Má 7-palcový displej s rozlíšením 1 280 x 800 pixelov, štvorjadrový MediaTek MT8125 (ARM Cortex-A7) s taktom 1,2 GHz, 1 GB RAM, 16 GB interného priestoru pre dáta či pamäťový slot na microSD karty.

Nechýba zadný 5-megapixelový fotoaparát a predná 1,2-megapixelová webová kamera. Zariadenie má rozmery 196,8 x 120,6 x 10,8 mm a hmotnosť 302 g. Bližšie informácie o prístroji.

Doplnené o 20:00: Ak si zoberiete tablet ako darček, strácate nárok na iné akcie. Nedostanete nedávno pridaný bonus pre nových zákazníkov vo výške 50, 100 alebo 150 eur a získať nemôžete ani vyšší paušál za cenu nižšieho.

Momentálne stále u Telekomu zisťujeme, či dostanete bezplatný tablet pri prenose čísla na predajni, cez web alebo i prostredníctvom zákazníckej linky.

Peňažný bonus za prenos čísla aktuálne reálne ponúka už len Orange – je v celkovej výške 150 eur, rozpočítaný na 5-eurovú zľavu z faktúry počas 30 mesiacov. Po novom ho však získate opäť iba pri on-line objednávke. O2 zrušilo odmenu za prechod s číslom začiatkom februára.