22.3.2014 14:48 | Bleskovky MobilMania.sk

O2: Bonus 150 eur za prenos čísla je späť

Operátor O2 opäť láka zákazníkov na odmenu za prenos čísla. Celkovo môžete získať 150 eur vyplácaných postupne po 5 eur v priebehu 30 mesiacov. Ponuka platí do 7. apríla.

Bonus dostanete, ak si číslo prenesiete cez e-shop, v predajni alebo prostredníctvom zákazníckej linky. Vzťahuje sa na všetky fakturované programy – O2 Fér, O2 Paušál i O2 Moja Firma. Odmena sa uplatňuje až od druhej faktúry a vždy je podmienkou jej výška aspoň na úrovni 5,01 eura.

Zákazníkom predplatených kariet ponúka operátor naďalej akciu dvojnásobného kreditu pri prvom dobití. Na bonusy za prenos čísla láka aj konkurencia. Telekom zrušil peňažné odmeny a rozdáva tablety k paušálu Happy.

Orange má pre zákazníkov, ktorí prejdú aj s číslom od iného operátora, pripravených 150 eur . Odmena je ale dostupná už len v e-shope. Získate ju postupne po 5 eur mesačne počas dva a pol roka.

Ak si však v Orangei prenášate číslo a zoberiete si aj telefón, dostanete nižšiu dotáciu na zariadenie. Operátor počíta zľavu na mobil ako násobok mesačného poplatku. A ten sa kvôli bonusu za prenos čísla zníži práve o 5 eur. Viac o dotáciách mobilov.