7.4.2014 11:43 | MobilMania

Prví majitelia Samsung GALAXY S5 dostanú náramok Gear Fit ako darček zdarma

Aktuálna vlajková loď spoločnosti Samsung – GALAXY S5 bude na slovenskom trhu v predaji už 11. apríla 2014. Pre 60 kupujúcich pripravil Samsung darček v podobe náramku Gear Fit zadarmo.

Smartfón Samsung GALAXY S5 vyniká špičkovým fotoaparátom, rýchlym pripojením k sieti, zameraním na zdravý životný štýl a odolnosťou proti prachu a vode. Na slovenskom trhu bude prvýkrát v predaji 11. apríla 2014. Pre prvých záujemcov pripravil Samsung navyše zaujímavý darček.

V dvoch vybraných značkových predajniach Samsung – v Bratislave a Košiciach – bude spustený predaj presne o 11:11 hod. Prví záujemcovia, ktorí si kúpia GALAXY S5 v každom z obchodov, dostanú úplne zadarmo náramok Gear Fit v hodnote 189 €. Informácie o počte zariadení budú k dispozícii na jednotlivých predajniach.

„Gear Fit je úplne unikátne zariadenie. Preto chceme prvých majiteľov GALAXY S5 odmeniť za ich vernosť značke Samsung a umožniť im využiť všetky prednosti našej novej vlajkovej lode,“ uviedol Roman Šebek, riaditeľ divízie IM spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Špeciálna ponuka bude dostupná v bratislavskej značkovej predajni Samsung v OC Centrál a v košickej značkovej predajni v SC Aupark. Exkluzívny balíček (vždy jeden kus na osobu) bude obsahovať Samsung GALAXY S5 v čiernej, alebo bielej farbe a náramok Gear Fit s čiernym pásikom.

Samsung GALAXY S5

Samsung GALAXY S5 je vybavený Full HD Super AMOLED displejom s uhlopriečkou 5,1 palca. Na zadnej strane sa nachádza 16Mpix fotoaparát s najrýchlejším automatickým zaostrovaním na svete. Vďaka vylepšenej aplikácii S Health 3.0 ponúka telefón viac nástrojov, ktoré pomáhajú ľuďom zostať fit a cítiť sa dobre. Využívať je možné komplexné sledovanie osobných fitnes záznamov vrátane údajov z krokomera o počte krokov, rýchlosti alebo prejdenej vzdialenosti. Samsung GALAXY S5 je tiež vybavený vstavaným snímačom srdcového tepu, ktorý sa nachádza priamo pod fotoaparátom na zadnej strane telefónu a jednoduchým priložením prsta na snímač umožňuje skontrolovať si počet úderov srdca za minútu.

Novinka podporuje najmodernejšiu LTE konektivitu a piatu generáciu Wi-Fi 802.11ac či 2X2 MIMO. Prostredníctvom technológie Download Booster tak ešte zvyšuje rýchlosť dátového prenosu spojením Wi-Fi a LTE.

Samsung GALAXY S5 bude na slovenskom trhu dostupný od 11. apríla 2014 najskôr v čiernom, alebo bielom prevedení za odporúčanú maloobchodnú cenu 679 € vrátane DPH. K dispozícii bude tiež pestrá ponuka príslušenstva, napríklad ochranné puzdrá v netradičných metalických farbách.

Samsung Gear Fit

Tento náramok uchvátil takmer okamžite po svojom predstavení. Ide o dokonalého partnera pre fitnes aj štýlový doplnok pre aktívny život. Jeho zakrivený dotykový displej a hypoalergénny náramok z neho robia ideálne zariadenie, ktoré je možné nosiť prakticky nepretržite. Predurčujú ho k tomu aj jeho vlastnosti. Podobne ako ostatné zariadenia radu Gear je vybavený vstavaným snímačom srdcového tepu a aplikácií S Health, ale obsahuje i neustále aktívnu funkciu sledovanie aktivity, ktorá počas celého dňa sleduje každý pohyb svojho používateľa*. Získané informácie je potom možné analyzovať v telefóne GALAXY S5 a zistiť, aké ciele používateľ dosiahol.

Gear Fit sa postará aj o to, aby používateľ nepremeškal dôležitý hovor, e-mail alebo schôdzku v kalendári – oznámenie sa ukáže priamo na zaoblenom Super AMOLED displeji náramku.Zoznam značkových predajní Samsung zapojených do akcie:

Značková predajňa Bratislava Central Adresa: Metodova 6, 821 08 Bratislava Otváracie hodiny: 10:00 - 21:00 (Sob - Ned 09:00 - 21:00) telefón: +421 915 889 779

Značková predajňa Košice Adresa: Nám. Osloboditeľov 3377/1, 040 01 Košice Otváracie hodiny: 09:00 - 21:00 telefón: +421 949 503 698

Ďalšie informácie nájdete na www.samsung.sk .

Poznámka: *Gear Fit nie je určený na použitie pri diagnostike, ošetrovaní, liečbe, prevencii alebo zmierňovaní priebehu ochorení.

O spoločnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. je svetová jednotka v oblasti technológií, ktoré otvárajú nové možnosti ľuďom na celom svete. Vďaka neustálym inováciám a objavom, transformujeme svet televízie, smartfónov, tabletov, notebookov, fotoaparátov, domácich spotrebičov, tlačiarní, LTE systémov, zdravotníckeho zariadenia, polovodičov a LED riešení. Zamestnávame 286 000 pracovníkov v 80 krajinách s ročným obratom presahujúcim 216,7 mld. USD. Ak sa chcete dozvedieť viac, navštívte www.samsung.com .