10.4.2014 19:25 | Bleskovky MobilMania.sk
Aktualizované

Telekom stredy s bezplatným lístkom do kina končia. Nahradí ich nová zľava

Zdroj: archív

Operátor nahradí akciu 1+1, ktorá platila len v stredu, zľavou 15 % počas ktoréhokoľvek pracovného dňa. Novinka odštartuje už v pondelok.

Telekom ruší jeden z obľúbených benefitov . Zákazník už od operátora nedostane dva lístky do kín Cinema City a Cinemax za cenu jedného. Doteraz pritom stačilo zaslať SMS správu na špeciálne číslo a spätný kód ukázať v pokladni kina. Akcia platila vždy len v stredu.

Telekom stredy s bezplatným lístkom do kina končia Zdroj: Telekom

Na webe sa už informácie o Telekom stredách nenachádzajú. Naopak, operátor láka na novú akciu, ktorá má prísť už 14. apríla. Zákazník dostane 15-percentnú zľavu na lístok do kina od pondelka do piatka.

Podobnú akciu malo aj O2 – Kino utorky s bezplatným druhým lístkom sa dali využiť v kinosálach Cinemax do augusta 2012.

Doplnené 11.4. o 14:25: Telekom zmenu obhajuje tým, že po novom si zákazník môže objednať aj viac zľavnených lístkov počas týždňa. „Zatiaľ čo doteraz mal zákazník možnosť využiť týždenne len jeden kód (na max. dve vstupenky), odteraz bude mať možnosť získať na jedno telefónne číslo až dva kódy týždenne, pričom na každý z nich môže získať dve vstupenky so zľavou 15 %,“ uviedol hovorca operátora Martin Vidan.

Zľava bude platiť s rovnakými podmienkami pre zákazníkov s mesačným paušálom i predplatenou kartou.