16.4.2014 07:00 | Bleskovky MobilMania.sk

Riaditeľ T-Mobile USA dostal ako darček zlatý HTC One M8. Samsung kontroval zlatým Galaxy S5

Šéf spoločnosti dostal HTC One M8 z 24-karátového zlata. Samsung to nevydržal a pár hodín nato zaslal zlatý Galaxy S5. Predaj noviniek u operátora odštartoval v rovnaký deň.

Taiwanská spoločnosť HTC sa pri príležitosti začiatku predaja modelu One (M8) v americkom T-Mobile rozhodla zviditeľniť a zaslala ich riaditeľovi zlatú verziu smartfónu, ktorého kryt je skutočne „posiaty“ 24-karátovým zlatom. John Legere následne zverejnil fotografiu svojho nového smartfónu na Twitteri.

Just call me #goldfinger! Check out the 24kt #HTCOneM8 the peeps at @HTCUSA sent me! This thing is awesome! #HTCOneUppic.twitter.com/KSvS8Ycu6l — John Legere (@JohnLegere) April 11, 2014

Samsung nenechal na seba dlho čakať a rozhodol sa ihneď reagovať. Riaditeľ T-Mobilu tak získal aj ďalšiu vlajkovú loď posiatu zlatom – smartfón Galaxy S5, pričom aj v tomto prípade zverejnil fotku na svojom twitterovom účte.

Omg what a day!!! I just got a #GOLDS5 from my favorite @SamsungMobileUS partner @TravisWarren8#waycoolpic.twitter.com/goxaPEusOr — John Legere (@JohnLegere) April 12, 2014

Tentoraz je rýdzosť zlata neznáma. Predpokladáme však, že Samsung použil rovnako 24-karátové zlato, ktoré sa už v minulosti objavilo i na predchodcovi.

Čítajte aj Riaditeľ T-Mobile USA dostal ako darček zlatý HTC One M8. Samsung kontroval...

Nová „es-päťka“ sa začala predávať v T-Mobile USA v rovnaký deň ako HTC One M8. Na tému upozornil server AndroidAuthority.com.

Čítajte aj Riaditeľ T-Mobile USA dostal ako darček zlatý HTC One M8. Samsung kontroval...