17.4.2014 10:38 | MobilMania

Telekom: Happy L s výraznou zľavou na úvod. Trikom

Zdroj: archív

Operátor ponúka cez partnera zvýhodnený paušál bez mobilu. Happy L dostanete na rok za 10 eur mesačne.

Telekom ponúka prostredníctvom svojho partnera Smartcall SK program Happy L za 9,99 eura mesačne. Zľavnený mesačný poplatok platí počas jedného roka. Bežná cena je o 16 eur mesačne vyššia. Vždy je podmienkou dvojročná viazanosť.

Keď si zoberiete paušál Happy L cez partnera Telekomu, počas druhej časti viazanosti budete platiť 29,99 eura mesačne. Ide o bežnú cenu tohto Happy programu. Hoci operátor teraz ponúka zľavu na Happy bez mobilu – za variant „L“ po zvýhodnení platíte 25,99 eura mesačne. Kombináciu s touto akciou však Smartcall SK neponúka.

Čítajte aj Telekom: Happy L s výraznou zľavou na úvod. Trikom

Ak si zoberiete Happy L za zľavnených 9,99 eura, dokopy zaplatíte počas dvoch rokov 479,76 eura. Priemerne vás tak služba vyjde na 19,99 eura mesačne. Oproti poplatku 25,99 eura dokopy počas dvoch rokov ušetríte 144 eur.

Po roku sa ale dá prejsť aj na akýkoľvek nižší či vyšší program Happy, teda aj napríklad na Happy XS, ktorý stojí 9,99 eura mesačne. Ten ale ponúka neobmedzené volania v Telekome a do všetkých pevných sietí iba počas špičky a víkendu, len 50 minút do všetkých sietí a 100 MB dát.

Služba sa dá získať iba s novým telefónnym číslom. Okľukou si však môžete na takúto kartu preniesť akékoľvek číslo od konkurencie. O prenos a migráciu služby sa dá požiadať na predajni Telekomu. Najskôr si musíte ale program od Smartcallu objednať a až následne požiadať o prenos.

Smartcall oslovuje zákazníkov, ktorých má v databáze telefónnych čísel, ak ale chcete získať túto ponuku, stačí zavolať na číslo 0912 862 131. Spoločnosť vám podľa našich skúseností do niekoľkých hodín zavolá a ponúkne túto akciu.

Automatickou hláškou o výhodnej ponuke a otázkou, či má zákazník záujem, láka do svojej siete zákazníkov konkurencie aj Orange. Podľa operátora ide o bežný marketingový nástroj.