17.4.2014 16:04 | Bleskovky MobilMania.sk

Orange zaradil do ponuky LG G2 mini a Samsung Galaxy Trend Plus

Zdroj: výrobca

Novinky bežia na operačnom systéme Android, o ich výkon sa stará dvoj- či štvorjadrový procesor. Objednať sa už dá nadupaný tablet od Samsungu.

Mobilný operátor Orange zaradil do svojej akciovej ponuky smartfóny LG G2 mini a Samsung Galaxy Trend Plus. Prvý menovaný beží na operačnom systéme Android 4.4 KitKat, u druhého ide o jeho staršiu verziu 4.2 Jelly Bean.

LG G2 mini je zmenšenou verziou vlajkovej lode výrobcu, v znamení Samsungu a HTC však prináša zároveň i „osekanú“ výbavu. Novinka ponúkne 4,7-palcový IPS LCD displej s rozlíšením 540 × 960 pixelov, 8-megapixelový fotoaparát či štvorjadrový procesor s taktom 1,2 GHz, ktorému sekunduje 1 GB pamäte RAM. Plnou cenou je 320 eur.

fotogaléria
LG G2 mini Zdroj: výrobca

Smartfón Samsung Galaxy Trend Plus , ktorý stojí u operátora 135 eur, je pre zmenu vybavený dvojjadrovým procesorom s taktom 1,2 GHz, 4-palcovým WVGA displejom alebo 5-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a LED bleskom. V ponuke je v čiernej a bielej farbe.

fotogaléria
Samsung Galaxy Trend Plus Zdroj: výrobca

Objednať sa tiež dá už aj nadupaný tablet Samsung Galaxy Note Pro 12.2, o ktorého zaradení sme vás informovali prednedávnom. K dispozícii je pre hlasové paušály, ako aj pre programy mobilného internetu.