6.6.2014 09:45 | MobilMania
Doplnené

Telekom pridáva Happy XS Mini: 30 minút a 3 čísla bezplatne

Zdroj: archív

Tri čísla môžu byť z akejkoľvek siete. Paušál má tri cenové varianty.

ikona telekom Zdroj: archív

Budúcu stredu príde do ponuky operátora Telekom ďalší paušál. Operátor v rámci skupiny Happy vytvoril cenovo najnižší variant Happy XS Mini.

Zákazník v rámci neho získa 30 minút do sietí na Slovensku aj v Európskej únii a na prijaté hovory v roamingu. K tomu pribalí operátor bezplatné volania na tri ľubovoľné čísla v sieťach SR.

Počet čísel v iných sieťach z týchto troch nie je limitovaný, čiže všetky môžu byť aj z iných sietí. Paušál podľa operátora ani nemá nejaké zásady správneho používania (FUP).

„Chceme zabojovať aj o zákazníkov, ktorí míňajú menej. O tento segment sme posledné roky až toľko nebojovali," priznáva hovorca Michal Korec.

SMS ani dáta nemá

SMS ani dáta novinka neobsahuje. Dajú sa prikúpiť cez štandardné balíčky vrátane zľavy 30% pri prvej aktivácii – napríklad za 7,69 eura mesačne dostanete neobmedzený internet (2 000 MB, po vyčerpaní spomalenie na 64 kbit/s).

Cena balíčkov je rovnaká ako pri vyššom programe Happy XS. Základnou cenou 1 SMS/MMS správy i 1 MB dát je 10 centov.

Aktivačný poplatok za paušál sú dva centy. CLIP je už v cene.

Doplnené o 9:53: Paušál sa dá aktivovať aj s predĺžením viazanosti, ale nemá výhodu volaní na tri čísla zadarmo. A predĺženie stojí 3,98 eura. Výhoda sa dá získať len trikom, ak od operátora odídete za približne osem eur a vrátite sa k nemu, hoci aj o pár dní.

Tri cenové hladiny

Happy XS mini sa bude ponúkať pre nových zákazníkov v troch verziách.

  • bez telefónu s viazanosťou 24 mesiacov za 4,99 € mesačne
  • bez telefónu bez viazanosti za 5,99 € mesačne
  • s telefónom a viazanosťou 24 mesiacov za 5,99 € mesačne. Splátka za telefón je na rovnakej úrovni ako pri Happy XS, rovnako ako úroveň akontácie.