12.6.2014 13:45 | Bleskovky MobilMania.sk

Vylepšený Galaxy S5 dostane veľmi tenký rám

Zdroj: Phonearena.com

Smartfón Samsung Galaxy F (S5 Prime) zachytáva fotka vedľa pôvodného Galaxy S5.

Samsung by mal predstaviť vylepšenú verziu svojho smartfónu Galaxy S5, ktorá bola pôvodne známa ako Galaxy S5 Prime, no zrejme bude uvedená ako Samsung Galaxy F.

Aktuálne sa na webe objavila fotografia, ktorá má spomínaný telefón zachytávať bližšie, pričom spoločnosť mu robí Galaxy S5.

Pokiaľ je naozaj pravá, dá sa skonštatovať, že obe zariadenia budú mať zhruba rovnakú veľkosť aj napriek tomu, že displej modelu Galaxy F bude o niečo väčší – zrejme približne 5,2 – 5,3 palca. Dôvodom je použitie veľmi tenkého rámu v štýle LG G2 či G3.

zdroj: Phonearena.com Zdroj: Phonearena.com

zdroj: Phonearena.com

Displej ponúkne už QHD rozlíšenie, čím Samsung bude reagovať práve na nedávno predstavený LG G3. Čipsetom má byť štvorjadrový Qualcomm Snapdragon 805, pamäť RAM bude mať 3 GB a hlavný 16-megapixelový fotoaparát bude vybavený optickou stabilizáciou obrazu.

Čítajte aj Vylepšený Galaxy S5 dostane veľmi tenký rám

Minimálne zadná strana telefónu by mohla byť kovová. Možno sa však dočkáme len podobnej „finty“, akú predviedla firma LG pri G3 a pôjde len o povrchovú úpravu pripomínajúcu kov. Na tému upozornili GSMArena.com či Phonearena.com .

(inzercia)