24.7.2014 13:46 | Bleskovky MobilMania.sk

Samsung Galaxy S5 Alpha: Unikli živé fotky aj ďalšie detaily

Zdroj: @evleaks

Na internet unikli fotografie chystanej novinky Samsung Galaxy Alpha, ktorá má zaujať najmä kovovým rámikom po obvode a rýchlymi dátovými prenosmi.  

Kórejský Samsung podľa všetkého chystá skoré uvedenie nového telefónu Samsung Galaxy S5 Alpha alias Galaxy S5 F. Aktuálne na internet unikli živé fotografie, ktoré majú zachytávať práve spomínaný smartfón.

Čítajte aj Samsung Galaxy S5 Alpha: Unikli živé fotky aj ďalšie detaily

Na rozdiel od štandardného Galaxy S5 má telefón napokon ponúknuť menší 4,7-palcový displej nejasného rozlíšenia. Malo by ísť o typ Super AMOLED. Ďalej nemá chýbať čipset Exynos s podporou sietí LTE (do 150 Mbit/s), snímač odtlačkov prstov na prednej strane aj senzor tepu srdca na zadnej strane mobilu. Interná pamäť by mala mať až 32 GB, no podľa všetkého sa už nebude dať ďalej rozširovať cez pamäťové karty. Telefón má podporovať nano-SIM karty.

zdroj: SamMobile

Charakteristickým prvkom Samsung Galaxy Alpha tiež bude kovový rám v štýle iPhonu a zadná plastová strana s dizajnom ako pri Galaxy S5.

V hre je aj možnosť, že spomínaná novinka sa stane odľahčenou verziou vlajkovej lode a ponesie názov Galaxy S5 Neo . Detailnejšie informácie sa dozvieme možno čoskoro.

Predbežne sa zdá, že nový smartfón by mohol byť predstavený budúci mesiac, pričom jeho priamym konkurentom zrejme bude dlhšie očakávaný iPhone 6. Na tému upozornili GSMArena.com či Phonearena.com .

TIP: Oznámkujte našich operátorov