25.7.2014 10:58 | Bleskovky MobilMania.sk

Orange má vernostnú zľavu na mobil. Do 25 eur

Zdroj: dreamstime

Operátor odmeňuje verných zákazníkov. Nový telefón získajú o niečo výhodnejšie.

Zákazníci Orangeu môžu získať mobilný telefón za výhodnejších podmienok, pokiaľ sú u operátora aspoň jeden rok. Zľava platí pri akomkoľvek nákupe – cez e-shop, zákaznícku linku i v predajni. 

Do dĺžky času stráveného u operátora sa započítava iba obdobie hlasového mobilného paušálu na konkrétnom telefónnom čísle:

Pobyt v Orangei Zľava na zariadenie
1 až 2 roky 5 eur
viac než 2 až 4 roky 10 eur
nad 4 až do 6 rokov 15 eur
viac ako 6 až 10 rokov 20 eur
aspoň 10 rokov 25 eur

Zákazník si musí vziať nový telefón, na ktorý dostane zľavu. Zároveň je podmienkou 24-mesačná zmluvná viazanosť, uviedla hovorkyňa Orangeu Alexandra Piskunová.

Podobné bonusy za vernosť má Orange aj v prípade balíkov mobilného internetu. Tie sa ale vylučujú s programom pre rodinu, ktorý umožňuje získať 20-percentnú zľavu.

Telekom: Do 12 percent k Happy

Ponuku pre verných má aj Telekom – vzťahuje sa však na mesačný poplatok za samotný paušál. Výška zľavy sa odvíja od počtu rokov strávených u operátora. Nie je pritom dôležité, či mal klient viazanosť alebo nie. Poskytnuté zvýhodnenie bude platné počas dvoch rokov viazanosti.

Najnižšiu zľavu vo výške dvoch percent získajú klienti, ktorí v Telekome strávili viac než 18 mesiacov. Naopak, zákazníci s viac ako 15-ročnou históriou dostávajú zľavu 12 percent.