30.7.2014 19:00 | Bleskovky MobilMania.sk

Sony Xperia Z3 Compact: Unikli nové fotografie aj technické parametre

Zdroj: Weibo.com

Na internete sa objavili ďalšie fotografie očakávanej zmenšenej verzie pripravovanej vlajkovej lode od Sony.

V posledných týždňoch sa čoraz častejšie objavujú uniknuté fotografiepredpokladané technické parametre chystaných noviniek od Sony - Xperia Z3 a Z3 Compact. Najnovšie sa na čínskej sociálnej sieti Weibo objavili nové snímky, na ktorých máme možnosť vidieť rozmerovo menšiu z očakávaných noviniek.

Uniknuté snímky smartfónu Sony Xperia Z3 Compact (zdroj: Weibo.com )

Štvorica nových fotografií zachytáva smartfón Sony Xperia Z3 Compact v silikónovom puzdre. Aj napriek slabej kvalite snímok vidíme, že telefón si udrží obdĺžnikový dizajn so zaoblenými rohmi, známy už z modelu Sony Xperia Z . Prednú a zadnú stranu smartfónu pokrýva sklo.

Zdroj fotografií uvádza aj očakávané technické špecifikácie. Displej by mal mať uhlopriečku 4,6 palca a rozlíšenie 1 920 x 1 080 pixelov (Full HD), veľkosť operačnej pamäte RAM má byť 3 GB a avizovaná je aj predná 2,1-megapixelová optika. Srdce novinky má tvoriť čip Qualcomm Snapdragon 801 spolu s grafickým akcelerátorom Adreno 330. V minulých únikoch sa spomínalo aj rozlíšenie zadného fotoaparátu, ktoré ma dosiahnuť 20,7 MPx.

Čoraz vyššia frekvencia výskytu informácií o novinkách môže naznačovať ich skorý príchod na trh. Možno sa ich dočkáme už v septembri tohto roka, v rámci konania IFA 2014.