8.8.2014 10:56 | MobilMania

Apple zlacnil aplikácie zamerané na produktivitu. Pozrite si, aké

Zdroj: výrobca

V obchode App Store nájdeme s výraznou zľavou 20 populárnych aplikácií pre iPhony a iPady, ktoré pomôžu pri práci.

Tablety a smartfóny sú pre mnohých používateľov nenahraditeľnými doplnkami pri práci. Možnosti profesionálneho využitia umocňujú hlavne kvalitné aplikácie zamerané na produktivitu.

Ideálnou príležitosťou ako rozšíriť schopnosti smartfónu aj v tejto oblasti je práve prebiehajúci výpredaj v App Store, v ktorom nájdeme 20 užitočných nástrojov. Ceny v mnohých prípadoch padli o viac ako polovicu.

Scanner Pro by Readle

Medzi najzaujímavejšie kúsky spomedzi bohatej selekcie patrí Scanner Pro by Readdle. Aplikácia pochádzajúca z dielne ukrajinských vývojárov umožní spoľahlivé skenovanie dokumentov pomocou vstavaného fotoaparátu. Výsledky je následne možné nahrať na Dropbox, Google Drive či do Evernotu alebo odoslať emailom.

Názov Vývojár Cena Stiahnutie
Scanner Pro by Readdle Readdle 2,69 eura App Store

Clear

Fanúšikom plánovania a vytvárania zoznamov vhodne poslúži Clear. Aplikácia zaujme hlavne extrémne jednoduchým rozhraním a implementáciou gest, ktorými sa pohodlne ovláda. Nechýba podpora pre notifikácie či synchronizáciu naprieč zariadeniami prostredníctvom iCloudu.

Názov Vývojár Cena Stiahnute
Clear Realmac Software 1,99 eura App Store

Fantastical 2

Cenovej redukcie sa dočkal aj jeden z najpopulárnejších kalendárov pre iOS - Fantastical 2. Hlavnou devízou aplikácie je nepreberné množstvo funkcií, ktoré ponúka. Zaujmú hlavne možnosti nastavenia opakovania činností alebo fakt, že aplikácia porozumie kontextu pri pridávaní nových udalostí.

Názov Vývojár Cena Stiahnutie
Fantastical 2 Flexibits 4,99 eura App Store

Boxer

E-mailový klient Boxer chce priniesť ďalšiu menšiu revolúciu do správy elektronickej pošty. Okrem obligátnej správy e-mailov pomocou dotykových gest ponúkne aj možnosti nastavenia automatických odpovedí, integráciu odosielania príloh prostredníctvom Dropboxu či preddefinované rýchle odpovede.

Názov Vývojár Cena Stiahnutie
Boxer Bodkin Software 4,49 eura App Store

iTranslate Voice

iTranslate Voice je zase progresívny prekladač založený na rozoznávaní reči. Momentálne podporuje až 42 jazykov. Aplikácia ponúka okamžité preklady založené na hlasovom vstupe od používateľa. Podporuje aj slovenčinu či češtinu.

Názov Vývojár Cena Stiahnutie
iTranslate Voice Sonico 1,99 eura App Store

Ide o časovo obmedzenú ponuku. Kedy skončí, však Apple neuvádza. V obchode App Store mu bola vyčlenená samostatná kategória, v ktorej nájdeme všetky zľavnené aplikácie.

Kompletný zoznam aplikácií vo výpredaji:
Clear Prizmo Gneo
Notability Tydlig - Calculator Reimagined Due
MindNode iTranslate Voice Todo
Scanner Pro by Readdle Writer Pro TextGrabber+
Fantastical 2 for iPhone Grafio MobileFamilyTree
Launch Center Pro PDF Expert 5 Scanbot
Boxer PCalc