15.9.2014 11:53 | Bleskovky MobilMania.sk

Nový Oppo N3 s otočným fotoaparátom sa predstaví už budúci mesiac

Zdroj: GSMarena.com

Čínska spoločnosť Oppo uvedie ďalší smartfón s otočným fotoaparátom. Čo ďalšie však ponúkne Oppo N3, je nateraz záhadou.

Čínsky výrobca smartfónov Oppo naplánoval na budúci mesiac tlačovú konferenciu. Odohrá sa v Singapure a firma na nej plánuje predstaviť svoju najnovšiu vlajkovú loď s označením N3, uvádza server GSMArena.com.

fotogaléria
zdroj: GSMArena.com Zdroj: GSMarena.com

Zároveň na internet unikli prvé fotografie z tlačových materiálov. Podľa nich je jasné, že Oppo N3 bude, rovnako ako predchodca N1, disponovať otočným fotoaparátom. Takéto riešenie bude vyhovovať predovšetkým fanúšikom selfies.

Z uniknutých materiálov môžeme zároveň usúdiť, že Oppo N3 bude disponovať duálnym LED bleskom. Dodajme, že predchodca disponoval kamerou s rozlíšením 13 Mpx a v tomto ohľade by sme mohli očakávať tiež určité zlepšenie.

fotogaléria
zdroj: GSMArena.com Zdroj: GSMarena.com

Novinka bude chcieť zaujať aj tenkým profilom. O ďalších parametroch pripravovaného smartfónu však môžeme zatiaľ iba špekulovať. Predbežne nie sú známe žiadne indície ohľadom vnútornej výbavy, či celkových proporcií. Výrobca doteraz ani nespresnil, v ktorý októbrový deň sa bude premiéra Oppo N3 konať.