17.9.2014 12:06 | Bleskovky MobilMania.sk

FunFón má bezplatné balíčky s kreditom pre zahraničných študentov

Zdroj: archív

Študenti prichádzajúci cez program Erasmus Plus získajú predplatenú kartu so 7-eurovým kreditom.

ikona funfon Zdroj: archív

Zahraniční študenti, ktorí prídu na Slovensko cez študijný program Erasmus Plus, dostanú zadarmo uvítacie balíčky od FunFónu.

Balíček obsahuje predplatenú kartu FunFón s kreditom 7 eur a informáciami, ako ju používať. MobilManiu o tom informovala hovorkyňa Orangeu, pod ktorý FunFón spadá, Alexandra Piskunová.

Samotný Orange pre zahraničných študentov špeciálnu ponuku nemá. Orange tiež odporúča predplatenú kartu Šikovná Prima s volaniami od 9 centov za minútu.

Na turistov necielia

Na zahraničných študentov či turistov sa svojou ponukou nešpecializuje žiadny z operátorov. V zahraničí je pritom bežné, že cudzinci môžu využiť špeciálne tarify s lepšími cenami za volania do zahraničia či pre nich vznikli dokonca špecializovaní virtuálni operátori.

Telekom argumentuje, že aj turisti môžu využiť predplatenú kartu Easy Free s volaniami za 9 centov do všetkých sietí či výhodnejšími cenami dát.

„Pre zahraničných študentov odporúčame Happy, kde sú vo voľných minútach zahrnuté aj volania do zahraničia a tiež sa dá zobrať bez viazanosti,“ uviedol hovorca operátora Michal Korec.

O2 zasa cudzincom odporúča využiť predplatenú kartu O2 Fér. Tá ponúka volania za 13 centov a SMS za 6 centov, pričom ceny platia pre celú EÚ.

Na štandardnú ponuku odkazuje i Tesco Mobile, pôsobiaci v sieti O2. „Tesco Mobile sa zameriava hlavne na zákazníkov slovenského Tesca, ktorí sú súčasťou nášho lojalitného programu Club Card,“ dodala hovorkyňa Zuzana Lošáková.