21.9.2014 12:00 | Bleskovky MobilMania.sk

Telekom spustil bonus za prenos čísla. Do 150 eur podľa paušálu

Zdroj: archív

K programom Happy dostanete odmenu za prechod s číslom. Nájdete ju v e-shope.

Pokiaľ sa rozhodnete prejsť do Telekomu aj so svojím telefónnym číslom, môžete získať bonus do výšky 150 eur. Podmienkou je paušál Happy s viazanosťou na dva roky. Nová ponuka platí do 30. septembra.

Čítajte aj Telekom spustil bonus za prenos čísla. Do 150 eur podľa paušálu

Zľava je k dispozícii v e-shope. Dostupnosť v prípade predajne a zákazníckej linky aktuálne overujeme. Rovnako zisťujeme, či je možné skombinovať prenosovú odmenu so zľavou na Happy paušál bez mobilu alebo s bezplatnou Sygic navigáciou .

Takto je odstupňovaný bonus za prenos čísla v Telekome:

  • 50 eur – Happy XS a S
  • 100 eur – Happy M, L, XL volania
  • 150 eur – Happy XL a XXL

Akcia sa uplatňuje zákazníkovi vo forme zľavy na faktúre počas 20 mesiacov. Odmena je teda rozpočítaná – na 2,50 eura mesačne pri najnižších paušáloch, na päť eur pri variantoch M, L a XL volania a úroveň 7,50 eura platí pre najvyššie programy Happy.

„Bonus je možné vo vzťahu k telefónnemu číslu využiť a uplatniť iba jedenkrát (nie opakovane),“ upozorňuje v podmienkach ponuky operátor. Výška bonusy vždy závisí od toho, aký program Happy ste si zvolili na úvod, čiže pri podpise zmluvy.

Aktuálne majú bonusy k fakturovaným službám aj ostatní operátori – Orange ponúka 150 eur, v O2 dostane zákazník takisto 150 eur. Všetky podmienky a potrebné informácie sme zosumarizovali v samostatnom článku .