23.9.2014 15:40 | Bleskovky MobilMania.sk
Doplnené

FunFón: 500 MB s neobmedzeným Facebookom za 5 eur a LTE sieť

Zdroj: FunFón

Dáta sa dajú viacnásobne obnoviť. 1 GB stojí 8 eur, 2 GB potom 10 eur.

Pôvodný článok o 15:40:  Orange predstavil prvý doplnkový balíček k predplatenej karte FunFón. Balík 500fka ponúkne od zajtra neobmedzené surfovanie po sociálnych sieťach Facebook a Pokec a 500 MB pre ostatné stránky za 5 eur mesačne.

Po vyčerpaní dát sa rýchlosť internetu zníži na 128 kbit/s v oboch smeroch. Zákazník si ale môže dokúpiť deväťkrát do mesiaca ďalších 500 MB za zvýhodnenú cenu – prvýkrát za tri eurá, následne za euro. 1 GB tak stojí celkovo 8 eur, 1,5 GB 9 eur a 2 GB potom 10 eur mesačne.

Na SIM kartách FunFónu je navyše už dostupná aj LTE sieť Orangeu , bez dodatočných poplatkov. Tá ponúka maximálnu teoretickú rýchlosť do 150 Mbit/s pri sťahovaní a 50 Mbit/s pri odosielaní dát. Zákazník musí mať zariadenie podporujúce technológiu LTE.

Doplnené o 18:23:  FunFón v blízkej dobe ďalšie balíčky v podobe volaní či SMS nezíska. Do portfólia telefónov plánuje Orange zaradiť nasledovníkov aktuálnych zariadení. LTE sieť majú k dnešnému dňu aktívnu už všetci prepaidoví zákazníci operátora, okrem FunFónu ide aj o predplatené karty Prima.

Čítajte aj FunFón: 500 MB s neobmedzeným Facebookom za 5 eur a LTE sieť

Pokračovanie pôvodného článku:  Naďalej zostáva v platnosti denný balík za 40 centov, ktorý obsahuje 200 MB plnou rýchlosťou. Počas dňa sa dá viacnásobne obnoviť za rovnakú cenu.

Operátor ponúka pri prenose čísla na FunFón naďalej bonus 500 MB dát mesačne na prvých šesť mesiacov zadarmo. Pri prechode z karty Prima Orange neúčtuje žiadny poplatok za prenos.

Predplatenú kartu FunFón poskytuje operátor Orange samostatne. Pôvodne išlo o značkového operátora v spolupráci s Fun rádiom, ktoré medzičasom z projektu vystúpilo. Od marca Orange kompletne prekopal ponuku FunFónu s volaniami a SMS za 7 centov do všetkých sietí a zvýhodnenými volaniami do zahraničia .