11.10.2014 16:05 | Bleskovky MobilMania.sk

O2: Bonus 150 eur za prenos čísla v e-shope

Zdroj: Zive.sk

Dlhoročná akcia je späť. Podmienky ostávajú nezmenené.

obr 2012 sw dragon sim-9a Zdroj: Zive.sk

Operátor O2 opäť láka na odmenu za prenos čísla. Bonusom je ako vždy 150 eur na telekomunikačnú prevádzku. Tie sú odpočítavané postupne po 5 eur v priebehu 30 mesiacov. Ponuka platí do 27. októbra.

Bonus dostanete, ak si číslo prenesiete cez e-shop. Vzťahuje sa na bežné fakturované programy – O2 Fér, O2 Paušál i O2 Moja Firma. Neplatí pre O2 Internet s bonusom.

Odmena platí vždy až od druhej faktúry a vždy v prípade, že suma na nej dosiahne aspoň 5,01 eura. Prvá faktúra je za necelé fakturačné obdobie, a to aj v prípade, keď vám prenos vyjde na deň jeho začiatku.

Zákazníkom nových predplatených kariet ponúka operátor naďalej akciu dvojnásobného kreditu pri prvom dobití. SIMku si však musíte objednať cez e-shop. Neplatí sa za ňu. Doplnené: Aktivačným poplatkom je 1 cent, stiahne sa pri prvom dobití.

Na bonusy za prenos čísla láka aj konkurencia. Orange má rovnakú akciu so 150 eurami ako O2, FunFón ponúka internet na pol roka, Telekom dvojnásobok kreditu pri dobití Easy Pecka. Odpovede na najčastejšie otázky k prenosu čísla nájdete v tomto článku .