15.10.2014 19:20 | Bleskovky MobilMania.sk

FunFón: Bezplatné volania na tri čísla pokračujú. Pre staré karty

Zdroj: archív

Orange bude dlhodobo ponúkať hovory na tri čísla vo vlastnej sieti bezplatne v prípade starej verzie predplatenky FunFón.

ikona funfon Zdroj: archív

Ak máte pôvodnú SIM kartu od FunFónu, môžete naďalej využívať odmenu vo forme volaní s tromi blízkymi bez poplatkov. „Môžeš volať zadara až do 31. 12. 2018,“ píše sa v SMSke, ktorú dostali zákazníci.

Doplnené: Predĺženie do roku 2018 sa vzťahuje na pôvodné FunFón karty, pri ktorých nebolo nutné pravidelné dobíjanie, ale zákazník dostal odmenu automaticky na tri roky, uviedli nám na zákazníckej linke Orangeu.

Bonus je k dispozícii v prípade čísel, ktoré majú takisto FunFón. Pri dobití kreditu sumou aspoň 5 eur získate bezplatné hovory na trojicu FunFón čísel na 30 dní. Ak si kredit dobijete aspoň desiatimi eurami, benefit získate na 60 dní.

Orange predstavil v marci novú verziu predplatenej karty – tá už volania „trom kamošom“ zadarmo neponúka. Pokiaľ však telefonujete na ktorékoľvek FunFón číslo, zaplatíte iba za prvú minútu hovoru. Cenový strop pre každý hovor je tak práve sedem centov.

FunFón bol pôvodne značkovým operátorom fungujúcim v sieti Orangeu. Zameral sa hlavne na skupinu mladých zákazníkov. Fun rádio sa ale rozhodlo z projektu vystúpiť. Od októbra 2013 tak ide o predplatenú kartu pod hlavičkou Orangeu.

Za čitateľský tip ďakujeme.