15.10.2014 22:16 | Bleskovky MobilMania.sk

Telekom: Bezplatná navigácia k predplatenke Easy Pecka

Zdroj: archív

Ak si aktivujete predplatenú kartu od Telekomu, dostanete navigáciu do mobilu bezplatne.

Operátor Telekom predstavil novú akciu, ktorá umožňuje získať navigáciu Sygic. Podmienkou je aktivácia karty s dobíjaním kreditu Easy Pecka najneskôr do konca januára budúceho roka.

Zároveň musíte splniť ďalší limit – spotrebovať kredit aspoň vo výške desať eur počas dvoch mesiacov od aktivácie predplatenky. Navigáciu Sygic tak dostanete zadarmo na obdobie jedného roka. Návod na inštaláciu nájdete na stránke Telekomu .

Easy Pecka je nová predplatenka od Telekomu . Hlavnou novinkou je denný strop na volania a SMSky 50 centov rozdelený na jednotlivé siete. Zároveň je možné získať dátový balíček na úvod zadarmo pri prechode zo starej Easy karty.

Operátor tiež udeľuje odmenu za spotrebu – za každé tri spotrebované eurá získa zákazník jedno euro naspäť. Odmena sa pripočíta na začiatku nového mesiaca. Novinka bude platiť štyri mesiace – od októbra do januára budúceho roka.

Pre verných klientov: Každý zákazník, ktorý prejde na Easy Pecku zo starej Easy karty, dostane balíček 1 000 MB na tri mesiace. Bonus platí do konca januára 2015.