31.10.2014 06:50 | MobilMania

Predajne operátorov: Pár skončí, Orange renovuje Centrál

Zdroj: archív

Mobilní operátori Orange a O2 menia sieť predajní výraznejšie, Telekom pridá len jednu v novom nákupnom centre.

Operátor O2 mení sieť svojich predajní. Otvorí dve nové, jednu presťahuje, ďalšie zredizajnuje a štyri zavrie. Pre MobilManiu to uviedla hovorkyňa Martina Jamrichová.

Nové predajne vzniknú v bratislavskom obchodnom centre Bory Mall, kde ich otvorí aj konkurencia, a v žilinskom OC Dubeň. V Leviciach O2 predajňu sťahuje do novej lokality, bližšie k centru. V Krupine, Svidníku, Myjave a Kráľovskom Chlumci zmení dizajn či usporiadanie vnútri predajní.

„Zároveň O2 po vyhodnotení ruší predajné miesta v Devínskej Novej Vsi, Nových Zámkoch, Kolárove a Šaštíne – Strážach,“ dodala Jamrichová. Končia už zajtra, 31. októbra.

Od začiatku v Bory Mall

V novom nákupnom centre Bory Mall medzi bratislavskými časťami Lamač a Devínska Nová Ves odštartujú predajne všetkých troch operátorov hneď ku štartu 13.11. Zaujímavosťou je, že budú na rovnakom poschodí a predajne O2 a Orange navyše takmer pri sebe – podľa mapy by ich mala deliť jediná predajňa. Telekom bude o poltucet predajní ďalej.

fotogaléria
Predajňa Telekomu a vyznačenie inej, ktorá má Zdroj: archív

Značkový operátor Tesco mobile využívajúci sieť O2 zrejme v komplexe nebude mať zastúpenie. Zo supermarketov je tam totiž jeho konkurencia. Operátor nie je ani na mape služieb.

Centrál sa renovuje

Orange zajtra (v piatok) od 16:00 výrazne obmedzí predajňu v OC Centrál v Bratislave. Až do 10. 11. (vrátane) ju nahradí len stánok s dvoma predajcami - priamo oproti nej. Predajňa sa totiž rekonštruuje, jej plocha sa zdvojnásobí pričlenením susednej predajne. Stánok nepreberá reklamácie, inak by mal poskytovať všetky služby.

fotogaléria
. Zdroj: Filip Hanker

V Leviciach operátor otvorí predajňu v OC Dituria, dve predošlé skončia. V OC Madaras v Spišskej Novej Vsi postaví predajný stánok. „Väčšina predajní bude mať doplnené predajné pulty pre zvýšenie komfortu a urýchlenie obsluhy,“ dodala hovorkyňa Orangeu Alexanda Piskunová.

Telekom neruší žiadnu predajňu. Nová v Bory Mall je jedinou chystanou do Vianoc. Má sa podobať na tie v bratislavských centrách Polus či Eurovea.