31.10.2014 08:00 | Bleskovky MobilMania.sk
Aktualizované

Dnes štartuje predaj iPhonu 6 u nás. Slováci čakali už pred polnocou

Zdroj: Ľubomír Vnuk

Desiatky ľudí si prišli vyzdvihnúť nový smartfón od Apple do bratislavského obchodného centra.

Smartfón iPhone 6 dorazil na Slovensko. Od 31. októbra je dostupný u predajcov aj mobilných operátorov. Okolo dvesto ľudí čakalo na polnočný začiatok predaja v bratislavskom obchodnom centre Eurovea. Obchod m:zone (Apple Premium Reseller) je najväčšou predajňou svojho druhu u nás.

„Najväčší záujem je o iPhone 6 so 64 GB pamäte vo farbe space grey,“ uviedol pre MobilManiu Branislav Rentka z m:zone. Opäť sa pritom potvrdili prísne podmienky Applu. Z polnočného predaja prebiehajúceho do druhej hodiny ráno požadoval výrobca dokonca aj fotodokumentáciu. Ľudia, ktorí si telefón predobjednali, mali istotu, že ho aj reálne získajú.

MobilMania sa zúčastnila i oficiálneho začiatku predaja iPhonu 6 v Mníchove. Vtedy išlo ešte len o prvú, septembrovú vlnu predaja. Zatiaľ čo v Nemecku nebola núdza o špekulantov, ktorí chceli z ošiaľu finančne vyťažiť, v prípade Bratislavy bola atmosféra omnoho komornejšia. Skalní fanúšikovia Apple navyše mohli novinku získať aj z okolitých krajín, kde bol smartfón dostupný už skôr.

Od dnešného dňa zaraďujú nový telefón do ponuky aj operátori. Pozrite si ceny a bližšie informácie: