Diskusia: Vyšiel nový náhľad Windows 10 Mobile. Vieme, čo prináša

Ak chcete prispievať do diskusie, musíte byť prihlásený užívateľ.
14 príspevkov
Anonymný nick
10.1.2016 21:10 | |
+3 -0
mam 640Xl a hodenu poslednu aktualizaciu a totalne ziadny problem s WP10. a ako sry ale riesit kalendar? nadavate tu dakomu do fetakov a vadi vam kalendar? :D:D:D:D:D to je sila fakt to prestante brat kks
Anonymný používateľ
momo
10.1.2016 17:37 | |
+2 -7
WP je a aj vzdy bol urceny pre nenarocnych pouzivatelov ktori len telefonuju, pisu sms a raz za cas idu na facebook. Inak ten system toho vela nevie.
Anonymný používateľ
zuloko
10.1.2016 15:15 | |
+1 -0
Jakub, suhlasim s tebou, aj ked som Microsrotak, ze WP je stale produkt fetakov. Naozaj nefunguju zakladne veci. Na 950 mi nejde volat (Call Dropped) po unlock telefonu, lebo sa prave telefon pripaja na data a aktualizuje si programceky. Bluetooth problemy s odpajanim a baterka na novom telefone pri striedmom pouzivani ze 1 den? A to ani nehovorim o tom ze min 2x denne svojvolny reboot. Na druhej strane to co pises o zneuzivani monopolu... Akoze sorry, ale toto je najvacsi vymysel lamerov, aky len moze existovat. Zato ze mam OS a ma buildin browser ma nejaka Merkelova bude nahanat? PS: Zato, ze nevies presuvat udalosti v kalendari medzi accountami, nie je to trosku schiza?
Anonymný používateľ
Jakub
10.1.2016 16:44 | |
+1 -1
Poukazoval som na to že hocijaký šmejd sa dá presadiť pokiaľ za ním stojí veľká firma s obrovským marketingom a lobingom. A to je nepopierateľný fakt. K tomu kalendáru dám konkrétny príklad, máš nejaké udalosti ktoré si vytváraš pre svoj kalendár, a potom máš druhý kalendár ktorý zdieľaš s ostatnými ľuďmi, je to vynikajúce na vzájomné plánovanie, a tiež druhé strany vidia čo je na pláne, a pokiaľ chcem svoj osobný plán-udalosť presunúť do verejného -zdieľaného kalendára, tak musím udalosť vytvoriť nanovo nemôžem ju jednoducho prehodiť.
Preto je to hodne nepríjemné pokiaľ tých udalostí v kalendári máš veľa. Pokiaľ to zvláda telefón BlackBerry 10, nevidím dôvod prečo by sa mal isť do horšieho a komplikovať si život. Takže sorry s Windows mobile končím. Nech sa sním baví kto chce. Nevidím dôvod prečo by sa mal obhajovať WP ako nejaký diskutéri, ktorý mi buď pripadajú ako platení alebo úplne sfetovaní.
norris45
10.1.2016 12:59 | |
+1 -0
aj ja viem co prinasa. dlazdice
Anonymný používateľ
Michal / lumia735
10.1.2016 11:55 | |
+1 -0
Niekto si tu asi rád komplikuje život :D Tolko kecov okolo kalendára som už dávno nečítal :D Ale v podstate na tom niečo je. Tak ked si zoberieme že sa jedná o gigant tak tie udalosti v mobile by mali byt top. Inak to stišovanie zvonenia je taká pikovinka trochu. Bude ti vola alarm z domu a ty v pohodičke.
Anonymný používateľ
CicoNavara
10.1.2016 12:57 | |
+0 -0
Keby len komplikuje. Píše aj na české fóra v češtine a sám si odpovedá. Nie je ochotný skúsiť app od tretích strán. Prečo aj? Musel by dať za ňu 1,99 evri. Ak niekomu vadí insider program, nech počká na ofiko inštalálaciu alebo si môže kúpiť Android or Apple.
Anonymný používateľ
Jakub
10.1.2016 13:21 | |
+2 -2
Presne to som urobil, vraciam lumiu naspať do obchodu... Ja za to nemôžem že nikto s kalednárom tu zrejme aktivne nepracuje. Ostávam predsa len pri blackberry Z30. S tym stisovaním telefónu počas udalosti v kalendári je to napríklad na blackberry tak že sa to stisi a naspäť uvedie automaticky po skončení schôdzky. A však rôzne nutné čisla ako napr. ten alarm sa dajú z toho režimu vyčleniť..O tom ale mrkvosoft môže len snivať... Tak si teda čakajte dalšie roky na zakladné funckie ktore konkurenčné smartphony majú už roky.. :-D Kupil som skúsil som,uvidel som a vrátil som... nemám čas čakať kým vylepšia tie ich šmejdy :-D
Anonymný používateľ
Jakub
9.1.2016 22:55 | |
+5 -3
olaf: to si robiš so mna srandu? Netaraj. Uz vytvorená udalosť sa nedá editovať-presunut na iné konto kalendara, tak mi tu nemudruj. Taka moznost sa v menu nenachadza.
STIFO: to že to použiva BMW je smerodatné? Prosím ťa aj Blackberry použivaju najvacie banky a ropne spolocnosti na svete ako aj v pentagone ci na ministerstvach. T
Anonymný používateľ
olaf
9.1.2016 23:25 | |
+3 -0
nikde v prispevku netvrdim ze sa da presunut na ine konto kalendara, len potvrdzujem tvoj problem. nabuduce si vyskusaj reakciu aj precitat.
Od BB odchadzaju aj dalsie firmy. Pre bezpecnostne riziko ktore je v androide a vysoke ceny Apple produktov si niektore vyberaju Windows phone.
Anonymný používateľ
Jakub
9.1.2016 23:35 | |
+0 -5
Firmy vždy migrovali, veľa robí aj lobing mrkvosoftu, oni nikdy nemali morálne zábrany vid. pokuty za zneuzivanie monopolného postavenia. Mnoho firiem zas u BB ostáva ale to nieje predmet diskusie.. Poukazujem na BB len koli tomu ze oni nemajú take rozpocty ako Mrkvosoft a dokazu urobit napr. ten kalendar co by si mal kazdy osobne radsej na BB pozriet ako ma vyzerat naozaj produktivny kalendar. Proste WP sú asi v inom svete alebo len darebaci.. Nech si kazdy zoberie a pouziva a porovnáva viac OS a zistí aka je pravda ako to tobím ja...preto so mnou tazko diskutovat pretoze aktivne pouzivam a testuje kazdy OS dlhodobo.
Anonymný používateľ
Jakub
9.1.2016 18:07 | |
+16 -26
Windows mobile a je jedno či je to 8 alebo 10 je fail. Je to hnus pretože oproti blackberry je microsoft 90 násobne väčší a nedokáže ani len kalendár urobiť poriadne. Kde je automatický režim schôdzka ktorý mi stíši zvonenie na základe udalosti kalendára? Prečo nemôžem zmeniť defaultné nastavenie kaledari? ale vždy musím ručne meniť to pripomenutie,, 15min vopred? "A ďalej prečo keď vytvorím udalosť v kaledári v účte napr. Outlook, tak prečo tú udalosť nemôžem editovať resp. Presunúť na účet google? Musím udalosť zmazať a vytvoriť novú pre google extra? To čo je? To si robia srandu? To je produktivita? V microsoftu sa majú veľa čo učiť od maličkého blackberry ktorý to dokázal urobiť. Hanba pre microsoft! ... proste toto má od produktivity hodne ďalej.
ďalej na outlooku mi nejde odoslať poštu a to som 4 krát preinštaloval windows, prihlásil sa do nastaveni konta ako to požadovali a stále nič .. plujem na nich.
Anonymný používateľ
CicoNavara
9.1.2016 18:48
Príspevok bol zablokovaný z dôvodu porušenia pravidiel diskusie.
Anonymný používateľ
Karol
9.1.2016 18:52
Príspevok bol zablokovaný z dôvodu porušenia pravidiel diskusie.
Anonymný používateľ
Jakub
9.1.2016 18:55
Príspevok bol zablokovaný z dôvodu porušenia pravidiel diskusie.
Anonymný používateľ
CicoNavara
9.1.2016 19:02
Príspevok bol zablokovaný z dôvodu porušenia pravidiel diskusie.
Anonymný nick
9.1.2016 19:51 | |
+25 -2
Ja pouzivam Windows Phone pracovne viac ako rok. Nie je to dokonaly telefon, ale to nemozem povedat ani o androide a na iphone sa daju tiez najst veci co mi nevyhovuju. Na pracovne veci (Email, Kalendar, Telefonovanie, Kontakty, a pod.) mi to uplne postacuje. Az take zle to nemoze byt, kedze cela nasa firma (BMW Group AG) presla na Windows Phone (cca. 57.000 mobilov).
Anonymný používateľ
olaf
9.1.2016 22:07 | |
+12 -6
Jakub nechapem preco by ti mal stisovat zvonenie na zaklade udalosti v kalendari. ja ked idem na miting tak si ho stisim podla toho s kym mam poradu. ak by vznikol nejaky fatal problem a ja som na mitingu kde mi telefon automaticky stisil zvonenie a nikto sa mi nedovola to by bola co sa blbost.
- ked si vytvoris udalost v kalendari tak si ju samozrejme editovat mozes. ze sa to neda presunut do google kalendara je samozrejme pre teba problem. my mame exchange server a s kalnedarom sa robi v pohode.
Anonymný používateľ
CicoNavara
9.1.2016 15:45
Príspevok bol zablokovaný z dôvodu porušenia pravidiel diskusie.