Diskusia: Test Asus Zenfone 2 Deluxe: Usain Bolt v brnení

Ak chcete prispievať do diskusie, musíte byť prihlásený užívateľ.
17 príspevkov
Anonymný používateľ
krakatit
18.4.2016 11:32 | |
+1 -0
Vlastním smartfon Asus ZenFon 2 ZE551ML 64GB ROM, 4GB RAM, Intel procesor. Samotná recenzia clanku je velmi povchna, su vypichnute same negativa / mam pocit ze umyselne/ z ktorych mnozstvo sa nezaklada na realnej skutocnosti samotneho smartfonu.Nadstavba ZenUI je velmi dobre odladena a funguje bez problenov, orientuje sa v nej intuitivne. Autor clanku akosi ci uz umyselne alebo nevedomky /mal si mnoztvo udajov preverit/ nespomina napr. WIFI prijima signal dvoch frekvencii a to 2,5 a 5 GHz, taktiez ma system NFC. atd...Asus ponuka pri fotografovani mnozsto moznosti od skraslenia cez panoramu a podobne. Ak uzivatel ozelie vecsiu hmotnost a moznost neodnimatelnej baterie /co je uz bezne aj u inych znackach ligotaveho mena "Apple"/ tak ho tento pristroj urcite nesklame. Prihliadnuc aj na cenu zariadenia , ktora nie je premrstena. A na zaver by som rad odporucil autorovi tejto recenzie aby si nabuduce trosku viac nastudoval hardver a softver zariadenia. Lebo len kritizovat je velmy jednoduche.
Anonymný používateľ
bubo
17.4.2016 10:28 | |
+3 -0
som majitelom zenfone2 4/64. vazeny redaktor. to tlacitko vypnutia a zapnutia je ta posledna vec co by ma trapila. to tlacitko pouzivam iba ked chcem vypnut alebo zapnut fon. na AZF2 funguju velmi dobre gesta. skor co ma trapi je znema porsvietene tlacitka a ze ked pisem s mobilom polozenym na stole tak to je katastrofa. cele sa to kolise lebo tvaz zadku je taky aky je. a ten predinstalovany bordel od asusu- zbavit sa ho je otazkou par minut. ZenUI je velmi dobre zmaknute prostredie. K tomuto fonu som sa dopracoval tak ze som potreboval 2 simkovy telefon + MicroSD. velmi malo telefonov to splna. vacsinou su hybridne sloty. malo fonov ma plnohoenotne 2x sim a aj mickro sd.
az na par detailov ( pisanie pri polozenom fone na stole, zislo by sa podsvietenie tlac. a predinstalovany bordel od asusu mu nemam co vacsie vytknut.
Anonymný používateľ
Majo
13.4.2016 10:35 | |
+9 -1
Tiez mam aj Asus Zenfone Max a musim povedat, ze Zen UI je fakt vydarena nadstavba. Tolko moznosti nastavovania - mimochodom, ak je pruser, ze power tlacitko je navrchu, tak prave Zen UI to zachranuje gestami - da sa dvojitym poklepanim mobil zapnut aj vypnut. O dobrom UI svedci aj to, ze som zatial nebol nuteny si nainstalovat Nova Launcher, co som urobil na Touch Wize od vlajkoveho Samsungu, kedze mi tam chybalo kopec veci.
Anonymný používateľ
Bubu
13.4.2016 09:04 | |
+6 -0
Pan "redaktor" tolko nezmyslov v jednom clanku by u mna ako sefredaktora znamenalo vas posledny publikovany clanok. Ak odhliadnem od nekompetentnosti v posudeni fotoaparatu a celkoveho vyhotovenia ci ergonomie telefonu (robyt recenziu na zaklade fotiek z internetu je zle), tak pomylenie si tzv. bloatwaru (nechcenych predinstalovanych aplikacii) s nadstavbou androidu je neospravdlnitelne! Asus ma excelentnu nadstavbu, ktora je velmi rychla, zrozumitelna aj pre userov vanila androidu ale napriekmtomu velmi dobre upravitelna. Podobne dobre fungujucu nadstavbu nema ani jeden vyrobca, vyrovna sa jej maximalne vanila system. Zen UI na slabom snapdragone 410 zenfonu laser funguje velmi svizne co je jasny dokaz jeho odladenosti. Rovnako hrubka telefonu je o cca 3mm vacsia ako sucasne top telefony ale na okrajoch ktore su skutocne v kontakte s rukou ma len 3mm! A pocitovo pri drzani je to jeden z najtensich telefonov.
Anonymný používateľ
jamesy
12.4.2016 16:31 | |
+0 -0
128 gb flashka s atomom > windows/linux distro here we go
tesonnr
12.4.2016 11:38 | |
+6 -11
vazeny autor, takze nezabija ho cenou? Parametre dobre, az vyborne... ale viac ako 500€ za smart Asus? No, mam Lenovo P1ma40, za 185€. A viete ze uplne postacuje? A co je dolezite, pracuje bezchybne.
Anonymný používateľ
PencilSharpener
12.4.2016 23:30 | |
+5 -4
Teson, mam lenovo p1ma40 a musim povedat ze to je jeden z najodflaknutejsich telefonov ake som od lenova mal. V zakladnej romke priamo z vyroby bol virus (com.google.camera.fun), lenovo launcher sa zadrhava, dialer nevie radit kontakty podla priezviska, pri pripojeni sluchadiel sa vypne tichy rezim/zvonenie sa da z max hlasitosti na polovicu. (to iste sa stane ked odpojis sluchadla), ked niekto vola tak pri vybrati z vrecka dakedy zahadne telefon prestane zvonit (a ani nevidis ze ti vobec niekto volal), pri zatvoreni aplikacii cez task managera (pri podrzani stvorceka) sa aplikacie vypnu uplne a prestanu ti chodit upozornenia, ak vymazes aktivny budik a vypnes telefon, tak sa telefon sam zapne a zacne ti zvonit budik a neda sa vypnut. a desiatky dalsich veci...Najhorsie na tom je, ze lenovo kasle na aktualizacie a doteraz neopravil ani jeden jediny problem z tych vsetkych....Pri kupe som zvlazol aj asus...och kiez by som sa radsej rozhodol pren...
Anonymný používateľ
ivann
12.4.2016 11:36 | |
+11 -3
Používateľ Zenfone 2 551ML 4GB/64GB v červenej farbe a za svoju históriu som nemal lepšie vyladený fon. Spokojnosť nadovšetko. Ešte nezamrzol, nereštartoval sa. Keby som sa riadil touto recenziu, nikdy by som ho nekúpil, čo by bola škoda. Čítal som aj recenziu na mobilmania.cz a prikladám link http://goo.gl/i9QqrV
Anonymný používateľ
jozef
12.4.2016 11:32
Príspevok bol zablokovaný z dôvodu porušenia pravidiel diskusie.
Anonymný používateľ
Svoro
12.4.2016 10:35 | |
+10 -1
No ten článok vypadá ako zaplatený Samsungom alebo kým. Ja mám starý ZENFONE 5, je to "len" obyčajné dvojjadro, ale od INTELU s hyperthreadingom. Nech som porovnával ako som chcel s mobilmi v podobných cenových reláciach a aj vyšších, tento bol proste najsvižnejší. Nemrzne, môžete tam mať pootváraných aplikácií koľko len chcete, stále beží svižne. Nadstavba pri ASUSe je vynikajúco vyladená. Tiež som sa sprvu bál integrovanej batérie, ale nie je s ňou problém. Ak mobil behom roka dvakrát kvôli nejakej aplikácií zamrzol, okamžite sa reštartoval a naozaj behom chvíle, bežal ako predtým /vynikajúco zvládnuté/. A fotky z mobilu? Pri veľkosti čipov použitých v dnešných mobiloch proste nedokáže žiadny mobil za zhoršených svetelných podmienok spraviť dobrú fotku, na to je proste určený dobrý kompakt alebo zrkadlovka. Hlavne ale mobily od ASUSu ani po dlhšom období používania nezačínajú lagovať ako Samsungy a neblbne v nich pripojenie v sieti operátora pri zmenách pásiem, ako u LG. ASUS robí len jednu chybu a to je nedostatočná reklama svojich produktov u nás. Za mňa super mobily.
tesonnr
12.4.2016 11:40 | |
+2 -1
mam tiez integrovanu bateriu, len v Lenove...
akto666
13.4.2016 10:00 | |
+0 -2
u Samsungu laguju jedine lowendy, asi by si mal skusit nieco lepsie, mal som 2 roky midend Galaxy S4 mini a ziadne lagovanie som s nim nezaznamenal, teraz mam highend Galaxy Alphu a ide po roku pouzivania este lepsie ako ked bola nova, pravdepodobne tomu pomohla aktualizacia na lollipop z kitkatu a coskoro bude aj marsmallow
dragon883
12.4.2016 09:49 | |
+7 -1
To co za experta pisalo recenziu. Tato veta nema chybu:"Vyrobený je technológiou IPS, čo znamená, že čierne body nezhasína, iba ich tieni. Robí to ale dosť dobre, a tak čierna nepôsobí zle. AMOLED je ale stále o krok vpredu." Vsak je jasne, ze Amoled je v tomto o krok v predu, a vzdy bude, pretoze je to dane technologiou displeja typu Amoled, ktora cierne pixely dokaze vypnut oproti IPS, ktory toto niekdy nemoze dokazat, tak ich tieni. Amoled bude vzdy uz z principu lepsie zobrazovat ciernu ako IPS. Podla formulacie vety to vsak vyzera akoby sa v tomto tieto dve technologie mali niekedy vyrovnat...