Diskusia: iPhone 7 Plus má mať 3 GB operačnej pamäte. iPhone 7 o gigabajt menej

Ak chcete prispievať do diskusie, musíte byť prihlásený užívateľ.
12 príspevkov
Anonymný používateľ
JaMeMe
10.9.2016 15:05 | |
+2 -1
@ pekand: Presne ako pises, mal si vyskusat aj android, aj iOS :-)))
Ale v tom, co pises mas v podstate pravdu. Android = kupis si Citroen a ak chces na nom spokojne jazdit, musis vediet preco Ti trha motor, preco drnci plast, preco sa zlomilo to, ci ono, skratka musis byt automechanik, aby Ti ten Citroen isiel aspon z polovice, ako ostatne auta. A potom tu mas lenivych dochodcov, ktori si sadnu bez stresov do svojich Mercedesov, bez toho, aby sa bali, ze im to auto niekde na poli zdochne a budu potrebovat znalosti automechanika aspon 2. tr. v ucnovke, aby sa dostali domov. Jednoducho si spokojne pouzivaju ten jednoduchy, funkcny, spolahlivy a trapny Mercedes, ktory im spolahlivo sluzi dlhu dobu, bez doho, aby sa v nom sparali, ako automechanici. No a to ich spolahlive auto kludne prirovnajme k iOS. (nie vsak k iPhone, ako si to porovnal ty, lebo neporovnavame iPhone a Android, ale iOS a Android).
Anonymný používateľ
Maco333
10.9.2016 14:54 | |
+5 -9
Opravim ta. Android je pre mladych geekov. Sam som informatik ale nie mlady takze mam iphone. Taktiez ako zbytok manazmentu. Firma ani nepodporuje primanie mailov na androide z bezpecnostneho hladiska. Len ios a WP. Fakt neviem v com REALNOM ma ios obmedzuje? Telefonovanie, mail, browser, fotak, navigacia,... Funguje skvelo a ak ma clovek aj ipad, aw, macbook tak to ma krasne zosynchronizovane.
Anonymný používateľ
ajajaaaj
11.9.2016 01:36 | |
+3 -1
zaujímavé je, že dokonca aj americká vláda/senát, dávnejšie schválila používanie Samsungov pre svojich zamestnancov...že majú dobre vyriešené zabezpečenie.
Ale zas je pravda, ze v tvojej firme sa mailovou komunikaciou prenášajú asi dolezitejsie veci ;)
ale je pravda, ze pri iOS netreba nastavovať v iPhone nic (oproti androidu)...zas sa ukazalo, ze je to system skor pre jednoduchsich informatikov :D
PS: ja robim v jednej z najväčších IT firiem v EU a napriklad taky Samsung S6, S7, Note4 povolený máme. To, že tvoja firma ma neschopnych ajtakov a blby menežment, je druha vec ;)
Anonymný používateľ
pekand
10.9.2016 12:26 | |
+7 -2
Mal som vyskúšať iphone aj android. Teraz mám note7 a keď ho mám porovnať s iphone 6 tak musím povedať že to nieje úplne jednoznačné. Zameriavajú sa na rôznych zákazníkov. Iphone by som si vybral ak by som bol jednoduchý zákazník ktorý prevažne pozerá web a facebook a otravujú ho všetky možnosti navyše. Android je skôr pre technicky zdatnejšieho zákazníka ktorý chce viac funkcií ale bude musieť investovať čas na ich pochopenie. Iphone my prišiel ako telefón pre seniorov android ako telefón pre geekov.
Anonymný používateľ
MarekM
10.9.2016 09:56 | |
+12 -3
Nic v zlom proti iPhone. Iste ma svojich vernych zakaznikov ale Samung je lepší. Nick "dodo" podo mnou to uz napisal. Preco je lepsí? Vyskusajte oba najnovsie ich mobili s7 a aj 7 od Aplle. Jasne ze suhlasit nebudete niektory. Ale aj niektory ludkovia nevyuzivaju smartfony naplno a nevedia ich pouzivat. Potom vidia iPhone ktory je uzavrety jak *** a su nadseny ze ako to neseklo ked vysli s facebooku a otvorili si galeriu kde su biedne fotky a hned nato dokazali zapnut browser a zavolali domov ze obed nestihnu. Ono to neseklo fuuuu mega vyladeny fuuuu to je parada a ked budem na kave tak dam na stol tak ze nech vsetci vidia aky som frajer. Komedia 😂. Ale ok. Su dobre aby som neklamal aj tie iPhony, len sú trosku na prd, tak trosku nepouzitelne pre uzivatela co vie o mobiloch a chce robit s mobilom viac. 😂😂😂
Anonymný používateľ
klm987654321
9.9.2016 22:07 | |
+3 -0
Dúfam že bude mať tie 3GB. Hrozne ináč všade píšu ako má 2GB pamät a ešte to ani nemal kto ako zistiť.
Anonymný používateľ
dodo
9.9.2016 16:22 | |
+19 -18
a veď ešte nedávno sa tu všetci rehotali, že mať 3GB operačnej pamäte je zbytočne pri tak vyladenom systéme. že ten iOS funguje nonstop bez najmenšieho zaváhania.
tak prečo zvyšujú číselká? a, keď to je potrebné...prečo len pri Plus-ku? Keď nebudem mať Plus, to budem mať teda horší/slabší iPhone?
:D
Tento rok je to samé prekvapenia, jeden výrobca distribuuje "bombu" a ďalší prišiel s prevratným odstránením celosvetovo používaného konektoru a pridal vodeodolnosť :D
Teraz je pracujúca "inteligencia" vystavená dileme, že kde rozhajdáka svoj dvojmesačný zárobok :D
Anonymný používateľ
Jokax3m
9.9.2016 16:48 | |
+13 -9
Asi preto, ze to vyzaduje dvojity fotak, ktory na plusku je, ale to by si si najskor mal nieco o tom precitat, a samozrejme aj autor clanku, pisalo sa o tom este pred predstavenim novych modelov... a skor ako sa budes vyjadrovat k vyladenemu systemu, tak si vyskusaj pouzivat vsetko dostupne mobilne platformy, ono ti to potom ukaze samo, co je a co nie je vyladene, ale to je vdiskusiach bezne sa vyjadrovat k niecomu o com nemam sajnu, alebo na to nemam, tak si aspon ulavim takymto prispevkom, ja som si vyskusal co sa dalo, a mozem behom par sekund vymenovat nedostatky iOS, ale na nedostatky WM 10 alebo Androidu by asi sekundy nestacili, a preto sa k tomu nebudem vyjadrovat :)
Anonymný používateľ
dodo
9.9.2016 16:58 | |
+7 -16
kvôli dvojitému foťáku giga RAM navyše :D
kamarát môj...ja iPhone používam už od prvého modelu...a posledné roky jo predávam a servisujem.
a musím Ti povedať, že momentálne používam ako druhý telefón Samsung S7 Edge, a...no proste je momentálne určite lepší ako iPhone 6S.
Určite budem mať aj iPhone7+, to ako správny fanúšik nemôžem mojej značke urobiť ;)
A na ceste už je aj Note7 :)
Baví ma to...a o to viac, že tie telefóny sú zadarmo :)
Anonymný používateľ
miso
9.9.2016 17:50 | |
+5 -7
@Jokax3m, ja robim webovy vyvoj a nechci vediet kolke hodiny mi zabralo vyladovanie aplikacii pre Safari, vela veci co na ostatnych browseroch bezi, na Safari ma problem. Takze o tych se***ch s nedostatkami by sa dalo dost polemizovat.
Anonymný používateľ
Martin
9.9.2016 19:07 | |
+9 -4
Tak to asi ťažko.. ja robím tiež webdizajn a so safari som nemal nikdy žiadny problém.. skor opera a Firefox. Chrome a safari sú top prehliadače z pohladu užívateľa aj programátora..
Anonymný používateľ
x x l l
9.9.2016 21:19 | |
+5 -0
Vies preco? Lebo webovym a aplikacnym vyvojarom hrabe. Nikto uz neladi rucne javascripty, vsetci pouzivaju monstr kniznice, leakuje im to, no proste odpad. Najzabavnejsie je, ked si clovek spusti samotnu stranku apple.com na nejakom starsom iPhone, rozklikne si tam jednu z tych fancy responzivnych podstranok, tak iOS zabije Safari na nedostatku pamate :) To same v nativnych aplikaciach, progosi to polepia z kniznic, ktorym ani poriadne nerozumeju a potom to takto dopada... No kazdopadne, vacsie rozlisenie displeja vyzaduje viac RAM, hlavne v hrach. Moj nazor je, ze 6s+ bol v tomto prave poddimenzovany, rovnako ako 6+. A to ti vravim ako byvaly iOS vyvojar :)