Diskusia: Štúdia: Selfie robíme radi, no nebaví nás pozerať na fotky ostatných

Ak chcete prispievať do diskusie, musíte byť prihlásený užívateľ.
4 príspevky
Anonymný nick
20.2.2017 14:08 | |
+1 -1
Milan Srnka ... ak neviete po slovensky, alebo mate pochybnosti o vlastnych vedomostiach staci oslovit napr. Jazykovedny ustav a inych.Takze selfie je anglicke slovo nepatriace do slovenskeho slovnika! Selfie (anglicky) = Svojka (slovensky) a len primitivom to moze zniet smiesne, ja sa nehanbim za to, ze som slovak!
Anonymný používateľ
dony
20.2.2017 22:08 | |
+0 -1
ty si mi len riadny.... :D
Anonymný používateľ
Anonym
15.2.2017 13:57 | |
+2 -0
Nie najlepší záver. Vraj za samofotením je nedostatok sebaúcty. Tak za samofotením okrem snahy o výnimočný záber (akože fakt človek musí ísť na kraj útesu a odfotiť sa, aby machroval pred tými, na ktorých mu nezáleží, alebo pri autonehodách namiesto toho aby pomáhal alebo nezavadzal) je pre mnohých samoľúbosť. Vyšpúlené pery, načančaná a nech ma vidí celý svet ako super vyzerám. No a niektorí fotia len preto, aby mali spomienku, alebo niekomu urobili radosť. Nuž, ja sa nefotím a občas to aj ľutujem, keď zisťujem, že neviem nájsť svoju foto kde som o 2-5 rokov mladší preto, že som fotil druhých, alebo prírodu a sám sa vyhýbal foteniu. Viete čo, ak máte na koži znamienka, odfoťte si ich, aby ste vedeli porovnať či sa menia alebo nie. No a niektorí sa fotia preto, aby si robili reklamu, zarábali na tom. Len menšina sa fotí pre nízke sebavedomie očakávajúc, že budú dostávať pochvalné komentáre. Drtivá väčšina sa fotí len tak, pre radosť či z nudy. Jo a mňa vždy nudili fotky detí, záplava fotiek detí, psov, jedla, dokumentácia celého výletu ale poteší ma pekná selfie, ak na nej je sympatická kamarátka. Ja chcem výskum, prečo sakra niektorí ľudia majú potrebu fotiť si každé jedlo, keď na fotke to vyzerá vždy ako grcka?
wolf143
16.2.2017 09:22 | |
+0 -1
Fotenie jedla má zmysel ak si v nejakej Michelinskej reštaurácii a dávaš si obed v cene mesačného platu. Ale fotiť bryndzové halušky s kefírom v závodnej jedálni za 2,90 € vážne nemá logiku.