15.3.2017 01:00 | MobilMania
Odporúčame

Telekom má denné neobmedzené dáta. Za 5 eur

Zdroj: Shutterstock

Ďalší operátor začína s ponúkaním neobmedzeného internetového balíčka.

Pôvodný článok z 13:19 sme včera o 15:42 doplnili o odpovede Telekomu. 

Telekom oznámil, že k paušálom od programu Happy M a vyšším začal predávať neobmedzený denný mobilný internet. Stojí 4,99 eura na deň.

Operátor priamo v tlačovej správe uviedol, že balíček je určený na dni, kedy zákazník chce preniesť veľa dát. „Napríklad pozerať videá na mobile (športové prenosy či HD videá), suplovať pevné pripojenie napríklad na chate či na cestách,“ tvrdí Telekom.

ilustračná snímka Zdroj: Shutterstock

Pravdepodobne teda nebude problém, keď budete cez internet sledovať televíziu dlhšie obdobie, sťahovať filmy či počúvať hudbu. Ak si aktivujete tento balík, z vášho mesačného objemu dát sa vám nebudú odpočítavať. Mobilné neobmedzeno platí 24 hodín od aktivácie.

Doplnené včera o 15:42 : Telekom uviedol, že denný balíček je možné aktivovať počas mesiaca opakovane – aj každý deň. Operátor zároveň potvrdil, že pri neobmedzenom balíku nemá stanovené žiadne konkrétne FUP.

 „Zákazníka nebudeme limitovať formou konkrétnej FUP, na balík sa vzťahujú všeobecné obchodné podmienky (t.j. účastník je neobmedzený vo využívaní služby, pokiaľ jeho spotreba nedosiahne hranice, kedy môže byť ohrozená kvalita využívania služby inými účastníkmi.),“ povedal hovorca Michal Korec. 

Zatiaľ operátor nechystá podobné balíky s dlhšou, napríklad týždňovou platnosťou. „Aktuálne nie,“ dodal Korec. 

Internet môžete využívať aj v 2G, 3G, ale aj 4G sieti Telekomu, ktorá je dostupná pre 87,2 percenta populácie.

1 GB za jedno euro

Provider začal ponúkať aj ďalší denný internet, ktorý obsahuje 0,98 GB dát za jedno euro.

4ka má úplne neobmedzeno za 20 eur

Štvrtý mobilný operátor, 4ka, má v ponuke úplne neobmedzený program , ktorý stojí 20 eur mesačne. Okrem neobmedzených volaní a správ, nie sú limitované ani dáta. Všetky služby je možné využívať v sieťach 4ky (2G/4G) aj v 2G sieti Telekomu.