28.6.2017 18:27 | MobilMania
Video

Samsung Galaxy Note 8 na nových uniknutých renderoch. Nechýba duálny fotoaparát

Zdroj: Neowin.net

Výrobca zrejme presunul snímač odtlačkov prstov na zadnú stranu.

Údajné snímky pripravovaného tabletfónu Galaxy Note 8 od Samsungu boli zverejnené na sociálnej sieti Twitter. Prezrádzajú podobu s tohtoročnou vlajkovou loďou Galaxy S8, ale napríklad aj prítomnosť dotykového pera S-Pen, ukrytého v spodnej časti zariadenia. Informuje o tom Neowin.

Najzaujímavejšou novinkou, ak sa potvrdí, bude zrejme prítomnosť duálneho fotoaparátu na zadnej strane smartfónu. Išlo by totiž o prvý top model juhokórejského výrobcu, ktorý by ponúkal takéto riešenie. Pripomeňme, že prítomnosť dvojice snímačov potvrdil aj únik z nedávnej minulosti.

Vedľa hlavného fotoaparátu sa nachádza čítačka odtlačkov prstov. Samsungu sa údajne zatiaľ nepodarilo túto technológiu integrovať priamo do displeja. Podľa dostupných informácií by malo ísť o Infinity Display s uhlopriečkou 6,3 palca.

Snímky ďalej prezrádzajú prítomnosť 3,5 mm audio konektora na spodnej strane telefónu, ktorému robí, okrem už spomínaného stylusu, spoločnosť USB-C konektor.

Čítajte aj Samsung Galaxy Note 8 má dostať Infinity Display, potvrdil nový únik

Na bočných stranách Galaxy Note 8 sú umiestnené tlačidlá na reguláciu hlasitosti a zapnutie telefónu. Na prednej strane nad displejom potom okrem reproduktora zostalo miesto na predný fotoaparát.

Pripomeňme, že v útrobách nástupcu neslávne známeho Galaxy Note 7 by sa mal nachádzať čipset Snapdragon 836. Ako sme uviedli na začiatku júna, Galaxy Note 8, bude zrejme prvý telefón, ktorý dostane do vienka tento procesor.

Zariadenie by malo byť predstavené 26. augusta v rámci špeciálnej prezentácie.