29.9.2014 10:46 | Bleskovky MobilMania.sk

LG dokončilo sériu aktualizácií. Nový Android dostali aj lacnejšie a staršie zariadenia

Zdroj: Zive.sk

Updatu sa okrem top modelov dočkali aj zariadenia strednej triedy, zakrivený mobil či dostupný tablet.

Séria aktualizácii operačného systému Andorid pre zariadenia od LG je dokončená. Verzia 4.4 KitKat je pripravená aj pre niektoré lacnejšie modely. Konkrétne sa aktualizácie dočkali starší LG Optimus G , minuloročná vlajková loď G2 , zakrivený G Flex , smartfóny strednej triedy F6, L9 II , L7 II , dvojsimkový G Pro Lite Dual a tablet LG G Pad 8.3 . Podľa predstaviteľov juhokórejského výrobcu je už update dostupný pre všetky smartfóny, ktoré mali novú verziu Androidu podporovať. Ďalšie už teda s najväčšou pravdepodobnosťou nasledovať nebudú.

Čítajte aj LG dokončilo sériu aktualizácií. Nový Android dostali aj lacnejšie a staršie...

Ešte pred niekoľkými rokmi malo LG problém s aktualizáciami svojich zariadení. Nové verzie meškali aj pri najnovších modeloch. V súčasnosti je však situácia úplne opačná. LG patrí medzi najzodpovednejších výrobcov, updaty doručuje aj pre staršie a lacnejšie zariadenia. Príkladom môže byť napríklad minuloročný model LG Optimus L7 II, ktorý prišiel na trh pred rokom a pol s cenovkou okolo 250 eur.

Aktualizácia na Android 4.4.2 aj pre rok a pol starý model strednej triedy, LG Optimus L7 II (kódové označenie P710). Za tip a screenshoty ďakujeme čitateľovi Milanovi